Sevilja 51€ – Povratna avio karta iz Budimpešte

Svakim odlaskom u Španiju se sve više zaljubiš, a već posle prvog počneš da misliš kako svake godine treba otići barem jednom tamo, a posle drugog odlaska kako se treba preseliti tamo. Tek smo načeli istraživanje ove države i stvarno, mogli bismo svake godine. Iako nismo u prilici ovog puta, delimo svakako sa vama informacije koje će vam pomoći da odete ponovo u Španiju ili možda prvi put i uverite se u energiju ove države koja vas uvek vuče nazad.

Ovog puta je u pitanju Sevilja i povratna avio karta iz Budimpešte po ceni od 51€ u terminu od 20. do 27. januara.

Ako vam ne odgovara ovaj termin, predlažemo još par po sličnoj ceni

Sve detalje vezane za let videćete klikom na linkove iznad, kao i za prtljag, za koji detalje možete videti i ispod u tekstu.

Sevilja - jeftini letovi
Foto – pixabay.com

*Napomena: Odmah da vam kažemo ako niste znali da mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, već ga organizujete samostalno uz pomoć linkova koji ostavimo u ovom blog postu.

Ako ste uštedeli zahvaljujući ovom sajtu ili dobili ideju za neku destinaciju i pomogli smo vam kroz informacije ovde da se organizujete za neko putovanje i želeli biste da podržite naš rad klikom na dugme ispod možete naći više detalja

Smeštaj u Sevilji

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj i sortirati po popustu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Sevilji i u okolini?

Najbolje i najpovoljnije ture u mestima koja posećujemo u poslednje vreme smo pronalazili na GetYourGuide-u, a sada smo pronašli neke zanimljive za vas i one su izlistane na banerima ispod.

Kako od Aerodroma do Sevilje i od Sevilje do nekog drugog grada?

Naša preporuka za prevoz između gradova i opcije za transfer od i do aerdoroma je ovaj sajt.

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su nekih 47x33x20cm i uz njih smo koristili i mali jastuk odnosno jastučnicu, a u nju smo pakovali nešto od garderobe. Detalje oko pakovanja možete pogledati na videu ispod.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Ako želite da saznate više detalja kako funkcionišu low cost avio kompanije pogledajte ovaj video ispod.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *