Sajt Jeftino Putuj je dobio priznanje za “Top 50 najbolje online stvari u Srbiji za 2019.” od PC Press-a

U septembru 2017. godine kada smo izbacili prvi post znali smo koji nam je cilj i šta želimo da postignemo. To je bilo da dođemo do što više ljudi i da predstavimo da za putovanja nekada nije potrebno mnogo novca već samo hrabrost. Putovanja nisu luksuz, samo kada tako odlučite da bude i pojednostavite stvari, o kojima smo pisali ovde.

S obzirom da smo mi organizovali neka svoja putovanja koja su bila prilično jeftina, prepričavajući ljudima videli smo da iako mnogi znaju za low cost avio kompanije nije im najjasnije šta imaju za tu cenu, da li ima skrivenih troškova i da li je uopšte to istina ili je neka prevara. Nakon toga, odlučili smo da onima koji su sumnjičavi kažemo kako stoje stvari i otklonimo svaku sumnju. Onima koji ne razumeju, da objasnimo, a onima koji nemaju pojma i prvi put čuju da otvorimo vidike i damo priliku da saznaju nešto novo. Iskusnim putnicima koji već dobro znaju želeli, da samo damo informaciju kada nađemo nešto prilično jeftino što bi njima moglo da bude interesantno, ali takođe i prihvatimo njihove sugestije, savete i primere koje su nam slali. 

Za ove dve i po godine poseta na sajtu se povećavala, a komentari na sajtu i na mrežama tako i vaše poruke su nas podstakle da nastavimo ovo da radimo i dali do znanja da itekako to ima smisla.

Prvo, zvanično priznanje za to što smo tražili jeftine avio karte i pisali savete za putovanja

Onda, nakon svega toga sledi jedan zanimljiv nastavak. U trenutku kada smo stavili sajt u drugi plan i posletili se našim primarnim poslovima, dizajnu i Kaschi – zdravom doručku, od sajta PC Press dobili smo priznanje za “Top 50 najbolje online stvari”. To je ono što nam je dalo vetar u leđa i znak da treba da nastavimo jače nego do sada. Zaista nam je drago što je naš rad prepoznat i potkrepljen ovakvom nagradom. Hvala svima vama koji ste glasali i hvala žiriju koji nas je odabrao. Kategorija u kojoj smo dobili priznanje je sport i (avan)turizam. Nakon ovoga nam ostaje samo da nastavimo istim tempom ali i da se trudimo da budemo još bolji, da unapredimo sajt i da sadržaj bude što kvalitetniji, originalniji, da putujemo, pišemo nove putopise i pomažemo vam sa njima da samostalno putujete na ta mesta. 

Hvala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *