Predlog za 3 destinacije koje možete posetiti u septembru

Ovde kod nas često možete naći jeftine avio karte, predloge gde da idete i kako da samostalno organizujete neko putovanje. U današnjem postu nećemo puno odstupiti od onoga na šta ste navikli, a to su predlozi gde otići. Uz kratak opis destinacije ostavićemo vam i link ka više detalja i link ka avio karti u septembru.

Ovaj ne predlažemo, bar ne sada, a za ova tri predloga skrolajte dole.

Zašto baš septembar?

Još uvek je lepo vreme i treba ga iskoristiti za putovanje. Avio karata uvek ima u nekim hladnijim mesecima i po nižim cenama, ali opet ne odgovara svima tada. Mi ćemo u ovom postu predložiti destinacije na koje smo mi išli i o kojima znamo dosta, a o njima smo i pisali u nekim prethodnim postovima.

Na ovim mestima možete naći i povoljan smeštaj pomoću naše pretrage.

Krenućemo od severa i od treće koju predlažemo.

3. Moskva

Ovo je grad od koga nismo ništa očekivali, a oduševio nas je. Lepa, neobična arhitektura, veliki trgovi, bulevari, metro stanice… Veoma nam se dopalo mnogo toga, malo stvari nije. Moskva čak i nije skup grad kao što neki pričaju. Kako je nama bilo, šta da obiđete, koje je radno vreme, koje su cene ulaznica, šta da jedete možete čitati na ovom linku.

Jedan od glavnih razloga što preporučujemo Moskvu je i taj što iz Budimpešte možete naći povratnu avio kartu već od 76€, a ako imate članstvo ona može biti još jeftinija.

Predlog nekih dobro rangiranih hotela

2. Gdanjsk

Do Gdanjska imate malo da se iscimate i verovatno ćete morati da presedate, sigurno ćete morati da presedate. Mi smo bili na zimu 2017. godine i preporučujemo da ga obiđete kad su dani malo duži i lepše je vreme. Ovaj simpatičan gradić smešten je na severu Poljske. Velik deo je uništen za vreme i posle Drugog svetskog rata, ali na insistiranje vlasti u ovoj državi oni koji su ga uništili morali su da ga vrate u prvobitni izgled. Podseća, sa svojim uzanim fasadama, na druge severne gradove kao što su Kompenhagen, Amsterdam,… . Možete svašta videti u ovom gradu zanimljivo, jesti super hranu i to prilično jeftino. Smeštaja ima mnogo i to po baš dobrim cenama. Pisali smo o tome OVDE.

Mi predlažemo da jeftinu avio kartu za Gdanjsk kombinujete iz Milana (Bergama) koji isto možete posetiti u ovoj turi. Let do Bergama možete iskombinovati iz Niša ili Temišvara, kako vam najviše odgovara.

Na ovom linku imate predlog leta iz Milana do Gdanjska.

3. Rim

O Rimu jednostavno ne mora puno da se priča. Oni koji su bili znaju da će tamo otići opet nekad, oni koji nisu, videli su na slikama i imaju okvirno ideju šta bi obišli. Mi smo dva puta bili i mislimo da će se ta poseta opet ponoviti. Ono što smo mi iskusili smo napislai u ovom postu pa kliknite za više informacija.

Ako biste išli u Rim, najbolje vam je iz Budimpešte ili Temišvara. Mi vam dajemo neke predloge u kalendaru ispod, a takođe i konkrete primere sa cenama.


Povratna avio karta iz Budimpešte za 42€

Povratna avio karta iz Temišvara za 84€


Neke od predloga smeštaja u Rimu možete videti ovdeBooking.com

ili ovde neki jeftiniji.

A ako vam je ipak draže da gledate na mapi i ona je tu 😉Booking.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *