Povratna avio karta za Abu Dabi iz Beograda od 40€

Emirati su odlična destinacija da se prekrate ovi hladni dani, s obzirom da mogu da se nađu jeftine avio karte za Abu Dabi iz Beograda.

Danas smo našli jeftinu povratnu avio kartu od 40€ u terminu od 2-7. februara, a po istim i sličnim cenama možete naći karte tokom celog februara.

Fotografija preuzeta sa pixabay

Ovde ćemo ostaviti sve informacije vezane za avio kartu, ali i linkove gde možete pronaći smeštaj, prevoz između gradova, kao i ulaznice za muzeje, organizovane ture i sve ono što će vam pomoći da organizujete samostalno putovanje.

Sve detalje vezane za ovu jeftinu povratnu avio kartu od Beograda do Abu Dabija dobićete klikom na dugme ispod

Ukoliko putujete sa WizzAir-om često i imate članstvo ili ukoliko ga dokupite, onda će vas ova avio karta izaći 20€.

Ukoliko vam ovaj datum ne odgovara na pretrazi ispod pogledajte druge datume

Smeštaj u Abu Dabiju i Dubaiju?

Nije na odmet znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo.

Organizovanje putovanja, muzeji i prevoz

Kako bismo pomogli da organizujete samostalno putovanje ostavljamo još i opciju za pretragu i rezervaciju muzeja i tura po gradovima, a to je na pretragama ispod najbolje rešiti.


Ako kliknete na baner ispod odvešće vas na sajt na kome možete kupiti i karte za Expo u Dubaiju koji se trenutno održava.

Prevoz od Abu Dabija do Dubaija

Možete lako pronaći na ovoj pretrazi

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su nekih 47x33x20cm, a to su ovi sa slike ispod. Ako želite da saznate više o ovakvim rančevima kliknite na sliku i odvešće vas na sajt gde možete naći ova dva koje mi imamo, ali i još nekoliko dobrih modela. Mi smo oduševljeni istim, je su kvaliteni i dobro organizovani.

Da li postoji skrivenih troškova ovde?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *