Odgovori na često postavljana pitanja

S obzirom da svakodnevno imamo sve više upita odličili smo da napravimo jedan post u kome ćemo odgovoriti na sledeća pitanja:

  • Kako funkcioniše naš sajt?
  • Da li preko nas možete da naručite karte?
  • Da li smo mi tuiristička agencija?
  • Da li možemo da sastavljamo ponude i da vam pravimo aranžmane?

Kako funkcioniše naš sajt?

Naša prvobitna ideja je bila da napravimo sajt na kome ćemo svakodnevno objavljivati 1-3 jeftina leta u cilju širenja svesti da može zaista jeftino da se putuje. Mnogi od vas koji nas pratite ste to znali i ranije, putovali i koristili benefite low cost kompanija. Često objavljujemo letove low cost kompanija, ali i nekih redovnih kompanija koje imaju karte na akcijama, pa su cene znatno niže. Ponekad objavimo i neki kompletan anranžman, kružnu turu, daleku destinaciju po nižim cenama.

Pored toga što putujemo, volimo i da istražujemo jeftine letove i da to delimo sa vama. Ovaj sajt je naše putovanje. Neki okvirni cilj imamo, ali na putu otkrivamo nove male ciljeve. Tako smo nedavno ubacili i booking formu da možete samostalno sa našeg sajta da pretražujete destinacije, dok ste već u postu i gledate neki jeftin let, da izaberete destinaciju i datume i da vas redirektuje u novom tabu na booking da pregledate šta se nudi.

Mi u postovima predložimo jedan ili dva termina putovanja koja nađemo da su najpovoljnija. Ukoliko vam ti termini ne odgovaraju u svakom postu ostavimo link avio kompanije ili sajta koji se bavi prodajom karata da sami možete da pretražite datume koji vama odgovaraju.

Da li preko nas mogu da se naruče karte?

Za termin koji smo predložili, ukoliko vam odgovara ili neki vama interesantan termin, preko sajta avio kompanije ili sajta koji se bavi prodajom karata sami kupujete kartu. Potrebno je samo da imate karticu kojom može da se plaća preko interneta i sredstva na njoj i da kupite karte. Sajtovi avio kompanija su bezbedni za kupovinu karata, a takođe i većina sajtova koji se bave prodajom karata. Mi smo do sada kupovali karte i nismo nikada imali neprijatnosti. Uvek gledamo da je sa leve strane secure i ikonica zelenog kataca ili katanac i ime kompanije.

Tako da je odgovor NE, ne možete preko nas kupiti kartu, tačnije mi ne pružamo uslugu prodaje karata. Bar ne za sada, ali ko zna gde će nas put dovesti.

Da li smo mi tursitička agencija?

Nismo turistička agencija, a to nam baš i nije neki cilj da postanemo. Mi smo bračni par koji voli da pretražuje jeftine letove i da to delimo sa vama. Mi više volimo putovanje u sopstvenoj režiji, jer ono donosi veću avanturu i neizvesnost, ali nemamo ništa ni protiv agencija i onih koji vole da putuju sa njima. Agencije vam daju neku sigurnost na putovanjima, ako ne znate jezik, ako želite da imate sve organizovano i da vi samo platite, a neko se pobrine oko svega. To je u redu. Mi čak podelimo, a i delićemo ubuduće neke jeftine aranžmane turističkih agencija, pritom ne favorizujemo ni jednu. Svako bira onako kako voli da putuje i kako mu je jeftinije, a ovde je jedan post koji vam može pomoći u odabiru najpovoljnije varijante i rešiti dilemu da li ići sa agencijom ili samostalno.

Da li možemo da vam pretražujemo letove, sastavljamo ponude i da vam pravimo aranžmane?

Uvek smo tu da pomognemo koliko možemo i koliko imamo vremena. U početku smo pomagali, tražili vam letove, sastavljali aranžmane. S obzirom da se u poslednje vreme mnogo vas javlja i dalje ćemo svima odgovoarati, ali će nam, možda trebati malo više vremena, ali ne više od jednog dana. Za sada nemamo pretragu letova na sajtu i za to koristimo dobro poznate strane sajtove (skyscanner, kayak i slične, kao i sajtove low cost kompanija) koji provereno dobro pretražuju i gde smo se uigrali. Mnogi koji nam pišu nemaju vremena ili se ne snalaze na tim sajtovima i zato nam pišite na društvenim mrežama ili putem kontak forme. Za sve one druge koji se snalaze sa tim sajtovima, mogu pretražiti i tamo, dok mi ne uvedemo dobru i pouzdanu pretragu.

Naša pomoć da pronađete let je potpuno besplatna, a jedini izvor prihoda nam je od google reklama, koje su dobro označene i na koje možete kliktati 🙂 i ukoliko rezervišete smeštaj preko našeg sajta.

Dok čekate odgovor tu su naše ponude koje svakodnevno objavljujemo. U pretragu možete da ukucate željenu destinaciju i pogledate da li smo je do sada objavljivali. Ako jesmo pogledajte primer putovanja, kojom se avio kompanijom ide i ukoliko su termini prošli ili vam ne odgovaraju pogledajte na linku koji smo ostavili (avio kompanije ili sajta za prodaju karata) koja je cena za datume koji vama odgovaraju.  Neka vam ta objava pomogne i vodi vas u potrazi za vašim terminom. Ukoliko nismo imali destinaciju koju tražite pišite nam i potrudićemo se da vam u bliskoj budućnosti izađemo u susret i objavimo baš tu destinaciju na sajtu.

Pišite nam i dalje, mi ćemo se truditi da pomognemo, damo savet kojom je avio kompanijom najpovoljnije stići na željenu destinaciju i druge savete u vezi sa putovanjem, ali vas molimo da prethodno pogledate na sajtu da li je već bilo te destinacije. Takođe vas molimo i za razumevanje 🙂

Hvala što nas pratite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *