Odakle ćemo sve da letimo u budućnosti i da li ćemo?

Razmatrali smo ovih dana neke nove destinacije koje ćemo vam spomenuti u ovom tekstu, ali smo odlučili da sve stopiramo na neko vreme i da na sajtu objavljujemo vesti, putopise i predloge gde da otputujete na teritoriji Srbije.

Razlog tome je panika i strah tj. mere predostrožnosti, koji su sve prisutniji i zbog kojih se otkazuju letovi, zatvaraju granice i otkazuju skupovi. Mislimo da nema smisla da mi tragamo za letovima kada je neizvesno hoće li ti letovi biti otkazani zbog korona virusa koji trenutno vlada planetom.

Ukoliko vam je potrebno da nađete neki let ili smeštaj (mnogi hoteli su sniženi) to možete uraditi ovde:

Kada se sve vrati u normalne tokove objavljivaćemo jeftine avio karte sa sledećih destinacija

Prvobitna ideja kada smo odlučili da pravimo sajt jeste da objavljujemo informacije za jeftine avio karte iz Srbije, ali i iz okolnih gradova, kao što su Budimpešta, Sofija i Temišvar. Takođe smo želeli da pokrijemo i bivše jugoslovenske republike, pa kada smo nalazili neke jeftine letove objavljivali smo, najčešće za one dalje destinacije.

Od samog starta mnogo poseta dolazi nam iz dijaspore kako nam statistika na Google-u kaže. Sa vremena na vreme poneki upit od ljudi iz regiona, ali i naših iz severozapadne Evrope. Kao što znate, mnogo naših ima u Beču, pa zato i sa vremena na vreme objavljujemo i letove iz ovog grada. Kao što znate i mi smo leteli iz Beča za Valensiju za 0,02€ za povratnu avio kartu i zato nije loše kombinovati se i koristiti takve i slične prilike.

Evopski gradovi često imaju neverovatno jeftine avio karte, popuste, letove na dobre destinacije i ako smo otvoreni za sve opcije to je način da putujemo više i povoljnije. Zato smo mi odlučili da u narednom periodu objavljujemo i jeftine letove iz nekih evropskih gradova u kojima znamo da ima i naših ljudi, ali i do kojih možete da se iskombinujete i kupite relativno jeftinu avio kartu.

Jeftine avio karte iz zemalja regiona?

Biće naravno i letova iz Zagreba, Tuzle, Sarajeva, Banja Luke, Podgorice, Osijeka, Skoplja, Ljubljane. Da li će letovi biti jeftiniji nego iz Berlina, Dizeldorfa, Stokholma, ne znamo, ali znamo da će biti povoljnih avio karata i da će biti više prilike i opcija za putovanja.

Trudićemo se, koliko nam vreme dozvoljava, da bude više objava u toku dana, ali i takođe ćemo gledati da pored avionskog imamo i druge vidove prevoza, pa tako i kompletne aranžmane i predloge za iznajmljivanje auta, transfere od aerodroma, predloge za ture, ulaznice za muzeje i još neke druge potrebne korisne informacije koje će vam pomoći da organizujete samostalno putovanje. Tu su sada, a biće i u budućnosti, putopisi sa destinacija na kojima smo mi bili.

Dok čekate nove objave, ako želite da sastavite povoljan aranžman, pronađete jeftinu avio kartu i nađete hostel, hotel na popustu, luksuzni smeštaj ili bilo koji drugi koji odgovara vašim zahtevima to možete uraditi ovde samostalno

Ako vam treba predlog za putovanje u Srbiji mi uvek rado preporučimo Taru, a detaljnije možete pročitati ovde.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *