Novosti na sajtu

Kao što ste i primetili, nije nas bilo neko vreme i nismo bili preterano aktivni na sajtu. Neko zna, neko ne da smo bili na tromesečnom putovanju. Putovali smo u kontinuitetu 96 dana i iskombinovali smo jedno zanimljivo niskobudžetno putovanje kroz Tajland, Vijetnam, Singapur, Bali, Atinu, Maltu i Portugal. Prikupili smo mnoge korisne informacije i u narednom periodu planiramo da to sve objavljujemo na sajtu.

https://www.instagram.com/p/BxKvVjwJ61t/

Pored toga možete očekivati i nastavak objava za jeftine letove i aranžmane kao i neke specijalne ponude.

Tu je i naš Youtube kanal koji smo pokrenuli na putovanju i na kom možete da čujete neke korisne informacije kako da samostalno putujete na neke destinacije i još neke cake vezane za organizaciju samostalnih putovanja. Pored YT kanala možete nas pratiti i na Instagramu. Tamo ćemo isto svakodnevno objavljivati fotografije sa korisnim opisima, kao i storije sa nekih destinacija koje smo posetili i koje ćemo u budućnosti da posetimo.

Ono što smo odlučili da uvedemo jeste i usluga sastavljanja aranžmana i potrage jeftinih avio karata. Ukoliko želite da putujete, a niste vični u tome da potražite jeftin let i smeštaj tu smo mi da to uradimo za vas. Možemo potražiti jeftine letove i smeštaj za vas i pomoći vam da uštedite. Ukoliko vam ni jedna destinacija koju objavljujemo ne odgovara možete pisati za neke posebne zahteve.

https://www.instagram.com/p/BxfNDZWDa4H/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *