Nica 82€ – Povratna avio karta iz Beograda + predlog smeštaja, izleta, prevoza

Nica, u junu može biti odličan predlog za odlazak na jedan lep odmor gde taman možete obilaziti i malo se i kupati. Kako smo posetili Nicu prošle godine, obišli neka od lepih mesta okolo, sve smo to napisali u vodiču za Nicu koji će vam biti i te kako od koristi ako se uputite tamo. Pored toga kao i u svakom postu do sada ovde su i opcije da pronađete smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte bus i za voz između gradova i opcije za transfer od aerodroma i za rent a car u Nici.

Organizacija putovanja u Nicu

Kao što znate mi nismo agencija, niti agenti za putovanja, već celo putovanje organizujete samostalno, a mi vam u tome pomažemo kroz linkove koje ostavljamo u tekstu. Ako vam ovaj tekst bude koristio da samostalno organizujete putovanja i uštedite bićemo zahvalni da nas podržite jednokratnim donacijama putem buymeacoffee.

Krenimo redom od stvari koje su vam potrebne da organizujete ovo putovanje.

Avio karte za Nicu

Prva stvar koja je potrebna da odete do Nice su avio karte. Povratna avio karta iz Beograda do Nice po ceni od 82€ je u jednom termin od 04. do 11. juna i sve detalje videćete klikom na dugme ispod, a ako vam ovi datumi ne odgovaraju ispod je i pretraga gde možete videti koja je cena za druge datume.

Vodič za Nicu

Posle naše posete Nici, prošle godine, napisali smo detaljan vodič o tome šta obići besplatno, gde naći smeštaj, kako se kretati po gradu i okolo i sve to možete pogledati OVDE.

Smeštaj u Nici

U vodiču za Nicu smo predložili smeštaj u kome smo i mi bili, ali ako vam isti ne odgovara iz nekog razloga na pretrazi ispod ili linku na početku teksta možete videti više opcija za smeštaj. Naš savet je da se samo pre rezervacije smeštaja registrujete na sajtu na kome vas redirektuje pretraga.

Predlozi za još neke zanimljive ture u Nici

Informacije vezane za prevoz od i do grada do aerodroma, kao i za prevoz po okolini i njegove cene, tome šta sve da obiđete u Nici kao i u okolnim mestima možete pronaći i vodiču, a link ka njemu je gore.

Prtljag

Ako vam je prtljag višak dok obilazite grad, bilo da čekate prijavu u smeštaj ili ste se odjavili onda je ova opcija zlata vredna. Ovde imate spisak svih lokacija gde prtljag možete odložiti, tačnije locirate se preko ovog sajta, on vam izbaci koje su lokacije najbliže, pogledate cene, platite i odnesete prtljag na čuvanje. Najbolje je da se pre plaćanja registrujete.

Šta je sa prtljagom koji može da se unese u avion?

Uvek dobijamo ovo pitanje i zato smo odlučili da u poslednje vreme uvek imamo ovaj deo u svakom postu.

U cenu ove avio karte je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan ako ostajete 10 dana, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga. Mi preporučujemo opciju priority, koja je povoljnija nekad od obične doplate prtljaga, a gde vam je uključen prtljag do 10kg.

Da li postoji skrivenih troškova ovde?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači ako ne želite ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih prohteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu, ali smo ponudili opciju da ga sami pronađete.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promene dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *