Najbolji način za transfer od nekog aerodroma bilo gde u svetu

Transfer od aerodroma i privatne vožnje

Često najjeftiniji način i nije najbolji, mada se desi nekada i da jeste, ako na primer sa aerodroma postoji metro, koji ne upadne u saobraćajnu gužvu kao na primer taksi. 

Ako biste najelegantije rešenje da stignete od nekog aerodroma do grada, bilo gde da ste u svetu ili da organizujete neku privatnu turu gde će vas vozač voziti gde treba, onda je ovo rešenje.

Sajt GetTransfer je mesto gde možete pronaći transfere od aerodroma, prevoz između gradova i zakazati kako manje, tako i veće vozilo kada idete u grupi. 

Takođe postoji još nekoliko dobrih načina za prevoz od aerodroma do grada, a onaj koji je podjednako dobar je Omio, a za Aziju to je 12goAsia. Savetujemo da koristite i opcije kao što je Uber, tamo gde ih ima, a neke od tih aplikacija su Bolt, Grab, Yandex…

Transfer u Srbiji

Ako vam ne treba transfer u inostranstvu, nego samo ovde u Srbiji bilo između gradova ili do i od Aerodroma delimo rešenje i za to.

Mi smo koristili od Novog Sada do Surčina, ali rade i aerodrome u regionu, kao i prevoz na druge destinacije bilo da se radi o odlasku do nekog grada, planine ili turističkog centra. Naši dugogodišnji prijatelji iz Transfer Teddy imaju nove automobile i kombije, pouzadni su, tačni i nemate brige da ćete zakasniti sa njima. Možda nisu najjeftiniji, ali tome ni ne teže, cilj im je da budu najbolji i najpouzdaniji, pa ako vam to odgovara i potrebni su vam možete ih direkt kontaktirati putem Instagrama koji je linkovan u imenu par redova iznad.

4 komentara

  1. retko koji veći grad u svetu ima tako loše rešen prevoz do aerodroma kao Beograd. Metro i železnica ne postoji, taksi krajnje nepouzdan često i nebezbedan, autobus spor neredovan, prljav obilazi prigradska naselja, šatl malo brži ali isto neredovan, polasci retki nama ih noću. Ako ideš svojim vozilom ostaje problem parkiranja. Najbliži parking i garaža su preskupi, ostali su daleko i za uslugu koju nude isto tako skupi. KOristim privatni parking, ali ne tako često, ostavljan sam na milost i nemilost taksistima.

    1. Nažalost jako loša konekcija i iz Beograda i Novog Sada, tako da se apsolutno slažemo. Najbolja je opcija da Vas neko doveze, ali parkinzi okolo su isto odlično rešenje. Imamo i preporuku za jedan ovde na sajtu, dan je 700 dinara i niže u zavisnosti od broja dana, oni nas voze mini kombijima čim stignete, auto Vam je na sigurnom, čuvanom parkingu, tako da nema brige. Čim sletite zovete ih i oni vas sačekaju ispred zgrade aerodroma.

      1. Hvala, snalazim se već nekako. Ali nije to poenta, treba da se radi na konekciji, aerodorm je uzet na koncesiji od strane moćne multinacionalna firme, a još uvek ne posvećuje dovoljno pažnju ovom veoma značajnom pitanju

        1. A misliš da smo mi ti koji odlučuju o tome ili utiču na to? Aerodrom je delio neke vaučere za prevoz, koji taksisti nisu hteli da usvajaju jer im je malo i želeli su da naplate mnogo više i lupaju neke nerealne cene. Možda će se nešto i rešiti do 2027. do Expoa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *