MOSKVA – SAMO 52€ POVRATNA AVIO KARTA ili 183€ povratna avio karta + 6 noćenja u hotelu sa 4*

Skoro smo se vratili iz Moskve i prilično smo prijatno iznenađeni istom, a uskoro ćemo objaviti i detaljan post o njoj. Za sada smo našli ovu jeftinu avio kartu iz Budimpešte po ceni od SAMO 52€Termin putovanja je 29.05-04.06. Takođe, ukoliko vam ne odgovara termin možete ići po istim ili sličnim cenama u nekom drugom terminu u maju i početkom juna.

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Na linku će vam se prvo pokazati veća cena od 71€ ali ukoliko ste član WizzAir kluba pri kupovini karte se ulogujte i istu ćete kupiti za 52€ odnosno malo više ako kupujete za neke druge datume. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€, tako da se već pri ovom putovanju isplati, a ako budete još negde u toku godine putovali, na dobitku ste :).

Ovo je hotel u kom smo mi bili i koji možemo da preporučimo, jedino što je nas koštao mnogo manje, jer smo uhvatili sniženje pošto smo rezervisali dan pre nego što ćemo doći. Tako da je naš savet da sačekate sniženje, a ako baš i ne ostane slobodnih soba sigurno ćete nešto naći jer je u Moskvi zaista velik izbor.

Ako boravite u ovom hotelu u kom smo mi bili 460€ će vas izaći dve povratne avio karte + 6 noći.

Ako boravite u ovom hotelu sa 4* cena je 367€ za dve povratne avio karte + 6 noći u hotelu sa 3*

Na ovom linku su smeštajni kapaciteti za svačiji ukus i džep, pa izaberite šta vam najviše odgovara. 

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom, po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Bud. Takođe možete koristiti i blablacar. Ako idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23 cm.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

 

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *