MILANO (Bergamo) I NAPULJ – 60€ POVRATNE AVIO KARTE

Povratne avionska karte za Milano (Begramo) i Napulj iz Niša po ceni od 60€ u terminu od 30.10-03.11. Kupite jeftine avio karte do Napulja i Milana i obiđite ova dva prelepa Italijanska grada. Na linkovima ispod vidite detalje.

Iz Niša za Milano se kreće 30.10. i posle par sati pauze odmah letite za Napulj. Posle 2 puna dana u Napulju, za Milano se vraćate 01.11. i posle obilaska Milana i/ili Bergama krećete nazad za Niš  03.11. poslepodne.

  • Detalje karte Niš-Milano koja košta 25€ ćete naći na OVOM LINKU.  
  • Milano (Bergamo) – Napulj karta košta 35€, a NA LINKU OVDE ćete naći sve detalje. Pošto ima par letova dnevno između ova dva grada, za povratak možete izabrati koji vam termin najviše odgovara.

Napomena: ako vam na linkovima izađe da je karta poskupela ili da je nema osvežite pretragu, moguće je da će se rezultat promeniti.

Kako da se lakše snađete u Milanu može vam biti od pomoći naše korisne informacije  ili ako ipak odlučite da idete u Bergamo i o tome smo malo pisali ovde.

Smeštaj možete pronaći na ovom linku.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu dimenzija 35x20x20cm, mada može proći i ranac ili torba za laptop).

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *