MALDIVI 344€ – POVRATNA AVIO KARTA IZ BEOGRADA

S obzirom da tokom našeg boravka na Maldivima i deljenja informacija na našim društvenim mrežama da ovu destinaciju možete posetiti povoljno, odlučili smo da danas pronađemo povoljnu avio kartu. U narednih par dana objavljujemo i detaljniji vodič za Maldive i ostrvo Todo koje smo mi posetili, pa verujemo da će vam biti od koristi ako odlučite da kupite ovu avio kartu.

Detalji vezani za letove od Beograda do Maldiva

Ovu kombinaciju smo napravili tako da imate više vremena na Maldivima, pa zbog toga ni u odlasku ni u povratku nemate veću pauzu u u Abu Dabiju. Jedino imate 12 sati koliki je razmak izmeću letova, ali možete otići autobusom ili taksijem do grada i malo ga i obići. Naš savet je svakako da se odmorite za naredni let i pronađete smeštaj, a na pretragama ispod možete pronaći isti.

Klikom na određeno dugme dobićete detalje vezane za let. Detalje oko prtljaga imate takođe tu i u procesu kupovine karte možete dodati prtljag.

Kako pronaći smeštaj?

Mi smo, kao što smo gore i napisali, bili na ostrvu Todo u smeštaju Heavenly residence. Ovde ostavljamo kontakt vlasnika, pa ukoliko želite da budete smeštani tu, najbolje je da mu direktno pišete na WhatsApp i dogovorite sve detalje. Maseeh +960 977 2949.

Na pretrazi ispod takođe možete pronaći smeštaj na nekom drugom ostrvu ili u resortu i sortirati ga po popustu. Potrebno je samo da odaberite ostrvo na koje želite da idete i izaberete smeštaj. Pre toga se raspitajte oko odlaska i izbora ostrva odnosno konekcije iz Malea. Naš savet je da proverite sa smeštajem da li postoji noćni tranfer do ostrva, s obzirom da slećete u Male uveče, da je možda najbolje da jednu noć prespavate u Maleu ili Hulhumaleu i odmorite, pa nastavite sutradan ujutru.

Ako ste navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Prtljag

Ono što je veoma bitno mnogima je i prtljag, pa da napomenemo da je u cenu uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga, da li u startu skuplju kartu sa više prtljaga ili tokom rezervacije dodatni prtljag ili priority opciju.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su nekih 47x33x20cm i uz njih smo koristili i mali jastuk odnosno jastučnicu, a u nju smo pakovali nešto od garderobe. Detalje oko pakovanja možete pogledati na videu ispod.


Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Ako želite da saznate više detalja kako funkcionišu low cost avio kompanije pogledajte ovaj video ispod.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Viza za Maldive se dobija na licu mesta i potrebno je jedino da popunite ovaj formular. Njega morate popuniti i pre dolaska i pre polaska sa Maldiva, a na linku ćete pronaći sve detalje i uslove.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *