Madrid – 33€ povratna avio karta iz Budimpešte

Madrid je grad koji je na nas ostavio neverovatan utisak i svima ga preporučujemo. Sada smo našli jednu povoljnu avio kartu za period od 5-12.12. po ceni od 33€ iz Budimpešte.

Avio kartu možete kupiti na OVOM LINKU.

Sve informacije vezane za samostalno putovanje u Madrid, korisne savete i informacije možete pogledati i u našem blog postu.

Smeštaj u Madridu možete rezervisati OVDE.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Mi sa agencijama nemamo neko dobro iskustvo, pa savetujemo svima koji imaju auto da idu tako. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan ručni prtljag dimenzija 40x20x25cm dok uz doplatu možete poneti još i kofer, ali detaljnije pogledajte na u našem postu.

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *