Kopenhagen 68€ – povratna avio karta iz Beograda

Direktan let iz Beograda za Kopenhagen odnosno povratna avio karta košta 68€. Kako se približio termin kada WizzAir kreće da leti na ovoj ruti, polako se spuštaju cene, jer mišljenje nekih da je karte najbolje kupiti što ranije nije tačno, kao ni to da je što kasnije jeftinije. Takođe i ona pravila da je jeftinije utorkom, pet nedelja pred put i slično ne pije vodu, mi smo testirali tokom jednog perioda i ako biste da pročitate više na tu temu pogledajte naš blog post Koliko pre puta je najjeftinija avio karta.

Termini putovanja odnosno datum odlaska i povratka su sledeći:

Kopenhagen

Da li su sajtovi preko kojih se kupuju avio karte pouzdani?

Ovo pitanje često dobijamo u poslednje vreme, pa ćemo odgovoriti na njega odmah na početku. Naša pretraga upoređuje cene na sajtovima avio kompanija i sajtovima za prodaju karata koji rade kao agencije i daje najniže cene, ali i nudi opciju da vidite kojiko je i na drugima.

Sajtovi preko kojih se kupuju karte rade po principu agencija za prodaju karata i cene su nekada niže jer oni kod avio kompanija dobiju popuste, pa nekada i sa tim što prodaju jeftinije nego avio kompanija oni imaju zaradu.

Na primer cena avio karte je 100€, agencija dobije od avio kompanije za 85€, stavi cenu 92€ i na taj način putnici pre kupe tako nego na sajtu avio kompanije. Svi ti sajtovi su pouzdani, a ono što savetujemo da svakako uradite jeste da pre kupvine karte napravite nalog na tom sajtu odnosno da se registrujete.

Kako pronaći smeštaj?

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj i sortirati po popustu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Da li su sve ove informacije ovde koje nađete potpune i besplatne za vas?

Sve ono što podelimo u ovom tekstu je za vas besplatno, a ovde ćete, ako dobro iščitate sve, moći samostano da organizujete sebi povoljno putovanje i prilikom toga uštedite. Ako vam informacije koje nađete ovde koriste možete podržati naš rad tako što ćete nas častiti kafom na primer na sajtu https://www.buymeacoffee.com/jeftino_putuj

Šta videti u Kopenhagenu?

Kopenhagen možete istražiti samostalno, ali uvek je dobro da budete deo neke zanimljive ture i upoznate grad kroz priče lokalaca, a najbolje za to jeste sajt i ture koje vam preporučujemo sada.


Prtljag i druga često postavljana pitanja

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su nekih 47x33x20cm, a to su ovi sa slike ispod. Ako želite da saznate više o ovakvim rančevima kliknite na sliku i odvešće vas na sajt gde možete naći ova dva koje mi imamo, ali i još nekoliko dobrih modela. Mi smo oduševljeni istim, jer su kvaliteni i dobro organizovani, a i otporni na kišu i dobro napravljeni da ne mogu biti laka meta lopova.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *