Koji su mediji pričali o nama?

Cela ideja našeg sajta je potekla od toga da svoja saznanja podelimo sa drugima. Želeli smo da i drugi vide da im za putovanja ne treba mnogo novca i odlučili da objavljujemo konkretne informacije za koliko novca, sa kog aerodroma i kada mogu da odlete na neku destinaciju. Pored toga smo počeli da preporučujemo povoljne, a dobre smeštaje, ali i da pomažemo kroz naše blog postove, sa savetima i cakama da organizujete samostalna putovanja.

Očekivali smo nekako da ćete svi vi, kojima je sve to zanimljivo deliti naše postove na društvenim mrežama i preporučivati prijateljima, što se i ispoistavilo kao tačno, ali nismo očekivali da će mediji prenositi te informacije. To je ono što nas je prijatno iznenadilo još kada nas je na početku kontaktirala Ljubica iz Noizz-a.

Nakon par godina, naš rad je i krunisan nagradom PC Press-a za Top 50 najboljih online stvari 2019. godine u Srbiji.

2021. na proleće smo odlučili da prepravimo kombi u kamper i da krenemo na putovanje sa njim i to je ono što je naišlo na pažnju medija, tako da je i tu priču dosta medija prenelo.

Hvala svim medijima, naročito onima koji su zaslužni što je naša zajednica rasla i učvršćivala se, a hvala i onima koji su samo preneli priču i time i druge pokrenuli da putuju i preneli im poruku da je moguće ostvariti svoje snove. Sada ćemo navesti sve medije koji su preneli priču o nama, kako ovu novu kampersku, tako i onu u kojoj smo pričali o jeftinim putovanjima.

Noizz

U Noizzu su sa svojim čitaocima želeli da podele informacije o tome kako mi putujemo i kako do jeftinih avio karata, kao i neke od naših doživljaja sa putovanja. Tekst se dosta delio i omogućio mnogima da dođu do informacija o jeftinim avio kartama i saveta za putovanja. Hvala im na tome što su podelili priču. Oni su ujedno bili prvi koji su napisali priču o nama.

Detaljan tekst iz Noizz-a možete pročitati ovde

Nakon njih još neki mediji su preneli njihov tekst, a onda je nastupio tajac sve dok Nenad, Priče sa dušom nije objavio tekst

Priče sa dušom i Nenad Blagojević

su zaslužni za to što nam se javilo mnogo medija posle i što su neki od njih preneli njegovu priču.

Nenad je pokretač i prve priče o jeftinim letovima, ali i druge o putovanju kamperom.

Ovaj tekst je preuzeo i portal “Naši u svetu” i to možete pogledati ovde.

Nakon kratke pretrage smo pronašli još neke od sajtova koji su nas pomenuli.

Sajt “Urbana mladež” je podelio sa svojim čitaocima naš članak kako pronaći jeftine avio karte i smeštaj, kao i naš YT kanal i to možete pogledati ovde.

Blic

Nenadov tekst je preneo i Blic sa malo pompeznijim naslovom, a njihov tekst pročitajte ovde.

Nova S – jutarnji program Probudi se sa Danilom i Jovanom

Nama jedno od dražih i prijatnijih gostovanja je upravo na Novoj S. Hvala Danilu i Jovani, a i ekipi i organizatorima koji su bili tu.

Nova HR – Provjereno

Bila nam je veliko zadovoljstvo što su nas pozvali iz ekipe Nova Hr i time potvrdili da je ova naša priča intreresantna na prostorima širom bivše Jugoslavije. Oni su potegli put Srbije, da se nađu sa nama na Kopaoniku i naprave prilog o životu i putovanju kamperom. Celu emisiju možete pogledati na ovom linku.

RTS 1 – jutarnji program nedeljom

Ovo je bilo zanimljivo gostovanje zato što je bilo prvo uživo. Bilo nam je veoma zabavno i neočekivano. Ceo snimak možete pogledati na ovom video snimku.

TV Prva – Exploziv

Tijana Nikolić nas je pozvala da gostujemo u Eksplozivu i ovo je proizvod naše saradnje.

24 sata

Hrvatski portal 24sata.hr je preneo kako izgleda jedan naš dan u kombiju kroz video, a nakon toga i u članku, a kako je to izgledalo pogledajte ovde

RTV – prilog u jutarnjem i emisija Život online

Za naš sajt i informacije koje on pruža, zainteresovala Tamara sa RTV-a. Želela je da napravi prilog. To je ujedno bilo i naše prvo pojavljivanje na TV-u. Tada se još nismo ni snimali za YouTube i pomalo smo imali tremu :). Ceo prilog možete videti u videu ispod.

Nakon ovog prvog pojavljivanja Tamara nas je kontaktirala još jednom, nekoliko meseci kasnije, i želela je da sa putovanja kroz Aziju snimimo prilog i odgovorimo na neka pitanja vezana za jeftina putovanja. U toj emisiji koja se zvala “Život online” preneli smo gledaocima neke cake i savete za jeftina putovanja. Oni su sve to, sa još nekim zanimljivim sagovornicima upakovali u jednu super epizodu koju možete pogledati na ovom videu.

Posle nekog vremena smo opet dobili poziv od RTV-a da snime jedan kratak prilog o putovanjima, a taj prilog je ispod.

021 – Radio 021 i istoimeni portal

Gostovali smo kod Copeta u jutarnjem programu na radiju 021, a priči koju smo tamo pričali možete pročitati i na portalu, na ovom linku.

Kurir

je lepo upakovao priču o našem danu u kombiju, a istu možete vidite OVDE.

Oradio

Negde na početku obili poziv od Jelene sa novosadskog Oradia da dođemo u njenu emisiju u okviru jutarnjeg programa. Tamo smo pričali o jeftinim putovanjima takođe.

Celu emisiju možete poslušati klikom OVDE. Tu takođe možete pročitati i deo emisije.

Dnevnik

Novosadski Dnevnik je takođe preneo našu priču o putovanjima, kako u štampanom izdanju tako i na portalu, a taj članak možete pročitati OVDE.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *