Kipar (Larnaka) 39€ – Povratna avio karta iz Beograda

Kako nam se nije dalo zimus da odemo tamo, mislimo da je ovo idealna prilika da se ove zime ode. Danas smo našli još jednu jeftinu avio kartu baš za Kipar i hteli smo ovo da podelimo i sa svima.

Povratna avio karta do Larnake može da se kupi po ceni od 39€. Termini putovanja su u decembru, a karte možete kupiti po ovim cenama u periodu

3 – 10. decembar i

10 – 13. decembar.

Klikom na linkovani termin videćete više detalja, a za više informacija kako pronaći smeštaj, organizovati izlete, prevoz između gradovadetalje oko prtljaga skrolajte dole, jer smo tu ostavili sve potrebne informacije.

Jeftine avio karte za Kipar
Kipar – jeftine avio karte

Da li su sajtovi preko kojih se kupuju avio karte pouzdani?

Ovo pitanje često dobijamo u poslednje vreme, pa ćemo odgovoriti na njega odmah na početku. Naša pretraga upoređuje cene na sajtovima avio kompanija i sajtovima za prodaju karata koji rade kao agencije i daje najniže cene, ali i nudi opciju da vidite kojiko je i na drugima.

Sajtovi preko kojih se kupuju karte rade po principu agencija za prodaju karata i cene su nekada niže jer oni kod avio kompanija dobiju popuste, pa nekada i sa tim što prodaju jeftinije nego avio kompanija oni imaju zaradu.

Na primer cena avio karte je 100€, agencija dobije od avio kompanije za 85€, stavi cenu 92€ i na taj način putnici pre kupe tako nego na sajtu avio kompanije. Svi ti sajtovi su pouzdani, a ono što savetujemo da svakako uradite jeste da pre kupvine karte napravite nalog na tom sajtu odnosno da se registrujete

Kako pronaći smeštaj na Kipru?

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu.

Šta videti na Kipru?

Najbolji način da upoznate grad, u ovom slučaju više gradova, ako odlučite da obilazite ceo Kipar jeste da se šetate, pričate sa ljudima, probate hranu na lokalnim mestima, odete na periferiju, na pijacu, ali i da budete deo neke organizovane ture. Najbolje i najpovoljnije ture možete pronaći na GetYourGuide-u, a mi smo pronašli neke zanimljive za vas i podelili ih na banerima ispod.

Kako se kretati po Kipru?

Tu su takođe i opcije za transfer od i do aerdoroma i kretanje po ostrvu, pa se nadamo da ćete pronaći najbolju i najpovoljniju za sebe, bilo da je rent a car ili neki drugi vid prevoza. Mi vam ispod ostavljamo detalje.

Najboja pretraga za javni prevoz

Rent a car

Dodatni popust možete ostvariti ako ste članovi wizz discount kluba, a detalje istog imate na sajtu Wizzair-a. Ovo vam se isplati ako imate više letova godišnje.

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *