Jordan – SAMO 39€ za povratnu avio kartu

Danas smo našli par varijanti za Jordan i to iz Budimpešte i Sofije, zato u naslovu i nema iz kog grada leti, kao što ste do sada navikli. Nadamo da će vam neki od ova dva grada odgovarati kao polazne tačke. Nakon posete Jordana shvatili smo da je to definitivno država koju treba posetiti, iako to treba ne volimo da govorimo, uveriti se u njene prirodne lepote i obići bitne istorijske spomenike. Svi termini su više od nedelju dana što je sasvim dovoljno vremena da na tenane vidite sve i prepustite se svim čulima.

Mi preporučujemo da jedete tamo gde i lokalci, a pre puta pogledajte i naš blog post Šta nam se svidelo u Jordanu, a šta ne i šta sve možete raditi tamo. Prvi deo teksta je o tome kako stići od Izraela do Jordana, jer smo mi tako išli, pa ga slobodno preskočiti i pređite na drugi deo sa konkretnim informacijama.

Da vidite detalje leta i kupite avio karte kliknite na dugme, a ispod je još nekoliko termina po sličnim i istim cenama.

Još nekoliko termina od Sofije do Akabe

Još nekoliko termina od Budimpešte do Amana

Ako vam ni jedan od ponuđenih termina ne odgovara na pretrazi ispod možete videti cene za željene datume

Smeštaj u Jordanu

U Jordanu možete pronaći smeštaj prilično povoljno, a kada vam pretraga ispod izbaci rezultate filtrirajte ih po popustu i izaći će vam samo oni koji su sniženi.

Ako ste ipak navikli na Booking i imate tamo određene popuste onda ste već uigrani oko pretrage smeštaja i rezervacija, a svakako mi ostavljamo i pretragu za to

Moramo da napomenemo da mi nismo agencija, ne putuje se preko nas, niti se rezervišu avio karte, već mi isključivo objavimo kada pronađemo neku povoljnu avio kartu, pišemo vodiče i putopise o mestima na kojima smo bili, a naše svakodnevne aktivnosti i dosta korisnog sadržaja možete pronaći i na našem instagram profilu Dva Ranca Beg iz Kanca.

Šta videti u Jordanu?

Na blog postu koji smo gore ostavili videćete šta smo mi sve obilazili i savete kako najbolje da se iskombinujete, a na banerima ispod je izlistana ponuda izleta i tura po Jordanu, pa ako vam je nešto od toga interesantno najbolja opcija je da rezervišete online, kako zbog gužve, tako i zbog toga što se nekada dešava da prilikom rezervacija putem interneta imate popust.

Rent a car u Jordanu

U Jordanu su odlični putevi, u gradovima je malo gužva, ali vožnja nije toliko naporna, pa ako odlučite da se za kretanje kroz državu iznajmite auto, ostavljamo vam i link gde to možete da uradite. Rent a car u Jordanu.

Viza za Jordan

Mi kada smo ulazili preko Izraela na jug Jordana viza nije bila potrebna, a da smo leteli u Aman direktno trebala bi nam. Sve detalje oko viza mi uvek proveravamo na sajtu kluba putnika, a ostavljamo vam link i za nje.

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40 x 30 x 20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Mi uz taj prtljag ponesemo i mali jastuk odnosno jastučnicu, a u nju spakujemo nešto od garderobe. Detalje oko pakovanja možete pogledati na videu ispod.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan dodatni kabinski prtljag uz onaj gorepomenut, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Ako želite da saznate više detalja kako funkcionišu low cost avio kompanije pogledajte ovaj video ispod. Shortcode

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *