ISLAND OD 105€ POVRATNA AVIO KARTA IZ BUDIMPEŠTE

Island je po nama uvek odličan izbor za putovanje posebno za ljubitelje prirode, a i nama je već dugo na listi želja.

Termin ovog putovanja je od 30. septembra do 07. oktobra i leti se za Rejkjavik iz Budimpešte, a cena povratne avio karte je 105€ za članove WizzAir kluba i 125€ za sve ostale koji nemaju uplaćeno članstvo i tu su uključene takse, ručni prtljag, sedište dodeljeno slučajnim izborom… a sve detalje leta dobićete klikom na dugme ispod. 

Smeštaj na Islandu

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo.

Organizovane ture i izleti

Najbolji način da upoznate neku državu, ali i grad je da istražujete, ali i da odete na neku organizovanu turu, jer ima baš zanimljivih. Najbolje i najpovoljnije ture možete pronaći na GetYourGuide-u, a mi smo pronašli neke zanimljive za vas i podelili ih na banerima ispod.

Rent a car

Za obilazak Islanda mislimo da je iznajmljivanje kola ipak najbolja opcija jer možete da obiđete mesta koja su vama interesantna i najbolje iskoristite vreme, a OVDE MOŽETE IZNAJMITI AUTO.

Popusti

Ako želite da ostvarite popust na smeštaj, prilikom filtriranja kliknite na opciju “po popustu”, a ako biste da ostvarite dodatni popust na avio kartu, onda doplatite članstvo wizzaira koje vam se isplati ako putujete nekoliko puta godišnje i sve detalje imate na sajtu ove avio kompanije.

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *