Egipat (Kairo) 103€ – povratna avio karta iz Budimpešte

Bilo da želite da skoknete do Kaira na kratko, na par dana ili da odete do Kaira u obilazak muzeja i piramida i nakon toga na neko letovalište ili krstarenje Nilom ovo je odlična prilika, jer su povratne avio karte iz Budimpešte baš povoljne, za oko 100€.

Kao i u svakom postu do sada ovde su i opcije da pronađete smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte bus i za voz između gradova i opcije za transfer od aerodroma.

Ako vam znače ove informacije koje smo podelili da otputujete i lakše se organizujete možete nas podržati donacijama na buymeacoffee.

Foto – pixabay

Termini kada su povratne avio karte za Egipad oko 100€

Detalje kada se leti imate klikom na datume iznad, a ako vam isti ne odgovaraju ili biste da ostanete duže na pretrazi ispod pogledajte opcije za druge datume.

Ako vam ovaj tekst bude koristio da samostalno organizujete putovanja i uštedite bićemo zahvalni da nas podržite jednokratnim donacijama putem buymeacoffee.

Transfer od aerodroma u Kairu do grada

Za transfer od aerodroma je najbolje unapred rezervisati taksi ili limo servis, a za to vam je najbolje da opcije pogledate ispod.

Smeštaj u Kairu

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja koji se oglašava na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu, a možete birati i da vam prvo izlista jeftinije.

Šta videti u Kairu?

Ovde ostavljamo samo neke od zanimljivih izleta pa ako se odlučite za njih najjeftinije je da ih odmah online rezervišete.

Muzej u Kairu je jedan od vrednijih u svetu i nemojte ga preskočiti. Najbolje je da kartu kupite online, a to možete ovde ili klikom na baner ispod sa opcijom preskakanja reda.

Prtljag

Ako vam je prtljag višak dok obilazite grad, bilo da čekate prijavu u smeštaj ili ste se odjavili onda je ova opcija zlata vredna. Ovde imate spisak svih lokacija gde prtljag možete odložiti, tačnije locirate se preko ovog sajta, on vam izbaci koje su lokacije najbliže, pogledate cene, platite i odnesete prtljag na čuvanje. Najbolje je da se pre plaćanja registrujete.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan dodatni kabinski prtljag uz onaj gorepomenut, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost

Viza za Egipat je potrebna i dobija se na licu mesta na ulasku u državu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *