Do 50€ povratna avio karta do ovih destinacija

Danas smo našli nekoliko opcija za povoljno putovanje i povratne avio karte koje koštaju do 50€ iz Beograda.

U pitanju su Kipar, Malta, Rim, Bazel koji odlična opcija za posetu Kolmara i Frajburga i Bergamo koji je dobar i za odlazak do Milana, jezera Komo, možda čak i do Lugana u Švajcarskoj.

Kao i u svakom postu do sada ovde su i opcije da pronađete smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte bus i za voz između gradova i opcije za transfer od aerodroma i za rent a car u Nici.

Organizacija putovanja na ove destinacije

Kao što znate mi nismo agencija, niti agenti za putovanja, već celo putovanje organizujete samostalno, a mi vam u tome pomažemo kroz linkove koje ostavljamo u tekstu. Ako vam ovaj tekst bude koristio da samostalno organizujete putovanja i uštedite bićemo zahvalni da nas podržite jednokratnim donacijama putem buymeacoffee.

Povratne avio karte

Krenimo redom od stvari koje su vam potrebne da organizujete ovo putovanje, a prvo su avio karte. Mi ispod predlažemo nekoliko termina kada su avio karte do i manje od 50€, a ako vam ne odgovaraju ovi datumi ostavljamo i pretragu gde možete pronaći avio karte u drugim terminima.

Detalje ćete videti klikom na termin.

Gde i kako pronaći smeštaj?

U prvom delu teksta je ostavljen link za mesto gde možete pronaći smeštaj, odnosno za booking, a ovde predlažemo i pretragu koja odlično radi poređenje nekoliko sajtova za rezervaciju, između ostalog i booking.com i daje najbolju cenu, ali i druge opcije. Sajtovi na koje redirektuje pretraga su pouzdani, a mi savetujemo da se registrujete pre rezervacije smeštaja.

Transfer od i do aerodroma

Za transfer od i do aerodroma najbolje da pogledate Google mapu ako postoji gradski prevoz, ako ne onda su dobre opcije Omio i GetTransfer za privatne ture, takođe i ovde možete pronaći shuttle buseve.

Predlozi za izlete i organizovane ture na ovim mestima

Kipar

Rim

Kolmar

Malta

Bergamo

Prtljag

Ako vam je prtljag višak dok obilazite grad, bilo da čekate prijavu u smeštaj ili ste se odjavili onda je ova opcija zlata vredna. Ovde imate spisak svih lokacija gde prtljag možete odložiti, tačnije locirate se preko ovog sajta, on vam izbaci koje su lokacije najbliže, pogledate cene, platite i odnesete prtljag na čuvanje. Najbolje je da se pre plaćanja registrujete.

Gde odložiti prtljag dok obilaziš grad?

Šta je sa prtljagom koji može da se unese u avion?

Uvek dobijamo ovo pitanje i zato smo odlučili da u poslednje vreme uvek imamo ovaj deo u svakom postu.

U cenu ove avio karte je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan ako ostajete 10 dana, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga. Mi preporučujemo opciju priority, koja je povoljnija nekad od obične doplate prtljaga, a gde vam je uključen prtljag do 10kg. Takođe preporučujemo da uzmete osnovnu, najjeftiniju kartu pa u procesu rezervacije vidite koja opcija za prtljag vam je najbolja, da li priority ili dodatnih 10 ili 20kg.

Da li postoji skrivenih troškova ovde?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači ako ne želite ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih prohteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu, ali smo ponudili opciju da ga sami pronađete.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Ukoliko vam naše objave koriste možete nas podržati putem Buymeacoffee na ovom linku ili klikom na kružić u donjem desnom uglu.

Šta ako vam otkažu ili pomere let?

Neretko se desi da dođe do kašnjenja pa čak i otkazivanja leta, a u blog postu smo detaljno napisali kako i gde možete da se žalite i tražite odštetu u slučaju kašnjenja ili otkazivanja leta. Postoje određeni uslovi koje morate da ispunite kako biste mogli da podnesete ovu žalbu, a sve detaljno pogledajte u OVOM BLOG POSTU, a tu je ostavljen i sajt preko kojeg podnosite žalbu za nadonkadu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *