Bazel (Kolmar) 45€ – Povratna avio karta iz Beograda + organizacija puta

Magični Kolmar je uvek dobra opcija za putovanje, naročito tokom Božića, ali i na proleće. Tokom aprila kada smo našli par termina kada je povratna avio karta iz Beograda po ceni od 45 do 54€. Pored Kolmara tu je i Frajburg ali i Bazel. Leti se na aerodrom Bazel – Miluz – Frajburg i odatle možete birati šta posetiti. Ispod slike imate termine putovanja, kao i detaljnu pomoć oko organizacije putovanja. S obzirom da smi i mi nedavno bili napisali smo jedan detaljan post kako da se organizujete i povoljno otputujete tamo.

Termini kada su povratne avio karte od 45 do 54€

Letovi su ponedeljkom, sredom, četvrtkom, petkom i nedeljom. Mi ćemo kao i do sada dati par primera u kojim terminima je karta po ovoj ceni, ali i ostaviti linkove gde možete zakazati neku turu, rezervisati smeštaj, kako se prevesti od aerodroma i između gradova, a tu je i naš detaljan blog post na temu organizacije. Ako vam predloženi termini ne odgovaraju, pogledajte na pretrazi ispod koje su cene u drugim terminima.

Organizacija putovanja – Smeštaj, prevoz od aerodroma i ostali saveti

S obzirom da mi ismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, a da smo 2022. godine bili u Kolmaru u januaru, napisali smo i detaljan vodič kako organizovati samostalno putovanje tamo i u istom smo napisali i kako pronaći smeštaj, doći od aerodroma do grada, organizovati turu i sve ono što može da vam bude od koristi da vrlo lako samostalno odete tamo. O tome možete pročitati u ovom tekstu ispod, a ako vam ovaj tekst i informacije budu koristile da samostalno organizujete putovanja i uštedite bićemo zahvalni da nas podržite jednokratnim donacijama putem buymeacoffee.

Izleti u Kolmaru i okolini

Informacije i pomoć oko prtljaga

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su nekih 47x33x20cm i uz njih smo koristili i mali jastuk odnosno jastučnicu, a u nju smo pakovali nešto od garderobe. Detalje oko pakovanja možete pogledati na videu ispod.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Ako želite da saznate više detalja kako funkcionišu low cost avio kompanije pogledajte ovaj video ispod.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *