Ajndhoven – od 25€ povratna avio karta iz Beograda

Danas smo malo gledali letove iz Beograda i naleteli na Ajndhoven, kog smo svakako već objavljivali pre nekog perioda, ali sada nam je fokus bio na tome da vidimo šta zanimljivo od gradova ima u blizini i našli smo na Antverpen i Roterdam kao i neke zanimljive manje gradova u radijusu od 100km. Tokom decembra možete pronaći povoljnu povratnu avio kartu iz Beograda za 25€ ako imate članstvo WizzAir-a ili 43€ ako niste član.

Mi ćemo vam u ovom postu pored informacije o jeftinom letu ostaviti i mesto gde možete lako da pretražite smeštaj, nađete turu ili izlet i prevoz između gradova.

Datumi po kojima možete pronaći avio kartu po ovoj ceni su sledeći:

Ako vam ne odgovara ovaj datum, tu je ispod i pretraga na kojoj možete pronaći let za druge datume od Beograda do Ajndhovena ili možda nekog drugog grada ako želite da idete negde drugde.

Antverpen

Organizacija putovanja

S obzirom da mi ismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, onda će vam biti od pomoći linkovi i pretrage koje ćemo ostaviti u nastavku i koje će vam dobro doći da samostalno organizujete putovanje, a to su informacije kako naći smeštaj, organizovati izlete, kretati se između gradova, transfer, ulaznice za muzeje…

Smeštaj u Ajndhovenu i Antverpenu

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja koji se reklamira na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu, a možete birati i da vam prvo izlista jeftinije.

Ako ste ipak navikli na Booking i imate tamo određene popuste onda ste već uigrani oko pretrage smeštaja i rezervacija, a svakako mi ostavljamo i pretragu za to

Šta videti u Antverpenu ili Ajndhovenu ili bilo kom drugom gradu?

Na banerima ispod je izlistana ponuda izleta i tura u Antverpenu i okolini, pa ako vam je nešto od toga interesantno najbolja opcija je da rezervišete online, kako zbog gužve, tako i zbog toga što se nekada dešava da na licu mesta karte poskupe. Ako želite da idete u neki drugi grad onda možete na ovom linku pronaći turu za sebe u nekom drugom gradu.

Kako od Ajndhovena do Anverpena ili do drugih gradova?

Za kretanje unutar države i do okolnih država najbolje je da koristite voz ili bus. Ispod možete pronaći opciju od Ajndhovena do željenog grada.

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40 x 30 x 20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Mi uz taj prtljag ponesemo i mali jastuk odnosno jastučnicu, a u nju spakujemo nešto od garderobe. Detalje oko pakovanja možete pogledati na videu ispod.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan dodatni kabinski prtljag uz onaj gorepomenut, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Ako želite da saznate više detalja kako funkcionišu low cost avio kompanije pogledajte ovaj video ispod. Shortcode

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *