Ajndhoven 53€ – povratna avio karta iz Beograda + opcija za Amsterdam i organizaciju

S obzirom da smo prošle godine posetili Amsterdam i lepo se proveli, preporučujemo ovaj grad i zato su ovde i neke opcije kako do tamo najpovoljnije. S obzirom da je direkt let iz Beograda nešto skuplji i da su avio karte često oko 200€, postoji i druga jeftinija opcija, mada ne uvek, ali smo mi danas našli jedan termin. To je da idete do Ajndhovena pa da odatle stignete vozom. Možda će nekom biti primamljivija ona sa manje cimanja, pa zato u današnjem postu ostavljamo obe varijante.

Sve detalje za let videćete klikom na termin, dok su kao i uvek do sada ovde opcije gde da pronađete smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte za bus i za voz između gradova i opcije za transfer od aerodroma.

Povratne avio karte

Ostavljamo jedan termin kada je povratna avio karta od Beograda do Ajndhovena 53€, a to je od 14. do 21. aprila.

Od Beograda do Amsterdama imate svakodnevno direktne letove, a recimo od 17. do 21. aprila možete pronaći za 211€ povratnu avio kartu preko KLM-a.

Ako biste da idete u nekim drugim terminima bilo da da letite direkt do Amsterdama ili do Ajndhovena ostavljamo ispod i pretragu gde možete pronaći druge letove.

Kako stići do Amsterdama?

Ako ste odlučili da vam je bolja opcia da letite za Ajndhoven, a ne da kupite povratne avio karte direktno za Amsterdam onda je voz najbolje rešenje.

Od Ajndhovena do Amsterdama možete stići vozom, a često je najbolje kupiti online kartu kako bi bila jeftinija, a mi ostavljamo opciju za to ispod.

Organizacija putovanja

Kao što znate mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, ali kao i uvek dajemo vam linkove i opcije uz pomoć kojih možete da se organizujete samostalno veoma lako.

Takođe, s obzirom da smo bili u Amsterdamu ostavljamo vam i vodič koji vam može poslužiti i kao plan puta.

Vodič za Amsterdam

Ako vam ovaj tekst bude koristio da samostalno organizujete putovanja i uštedite bićemo zahvalni da nas podržite donacijama putem buymeacoffee.

Kako Pronaći smeštaj?

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja koji se promoviše na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu, a možete birati i da vam prvo izlista jeftinije. Vi ovom pretragom možete postići nižu cenu, a mi savetujemo da se registrujete pre kupovine karte.

Ako ste navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Amsterdamu?

Detaljno šta videti i obići u Amsterdamu smo pisali u vodiču za koji je link gore, a ako želite da ubrzate proces ispod možete brže videti dostupne ture i izlete pa već unapred rezervisati neke.

Prtljag

Ako vam je prtljag višak dok obilazite grad, bilo da čekate prijavu u smeštaj ili ste se odjavili onda je ova opcija zlata vredna. Ovde imate spisak svih lokacija gde prtljag možete odložiti, tačnije locirate se preko ovog sajta, on vam izbaci koje su lokacije najbliže, pogledate cene, platite i odnesete prtljag na čuvanje. Najbolje je da se pre plaćanja registrujete.

Šta je sa prtljagom koji može da se unese u avion?

Uvek dobijamo ovo pitanje i zato smo odlučili da u poslednje vreme uvek imamo ovaj deo u svakom

Da li postoje skriveni troškovi i šta sa taksama?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više kao i neke dodatne takse. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore i uključene su sve takse. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a često i onaj manji, a o tome kako se spakovati u smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

***Napomena, ovi dodatni troškovi su vam mogući ako letite sa low cost kompanijama, a ako birate da idete direktno za Amsterdam iz Beograda onda nećete imati tih “problema”.

Ako želite da saznate više detalja kako funkcionišu low cost avio kompanije pogledajte ovaj video ispod.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *