50€ povratna karta do Bergama (Milana) iz Beograda, a šta sve dalje?

Ako kažemo Milano i Bergamo znamo da će mnogima prvi grad biti privlačniji i da za drugi većina nije ni čula i mnogi misle da je to jedan od aerodroma koji pripadaju Milanu.

Bergamo je gradić koji je na nas ostavio mnogo veći utisak nego Milano i ako bi morali da biramo koji od ova dva grada bismo ponovo posetili bio bi to Bergamo. Skockan, šarmantan, mali grad, koji smo otkrili zahvaljujući povoljnim letovima. 

Foto – pixabay.com

Cena povratne avio karte do Milana je 50€ i tokom septembra, oktobra, novembra i većeg dela decembra avio karte možete kupiti po ovoj ceni. Mi ćemo predložiti nekoliko termina, a vi ukoliko vam ne odgovara pogledajte i ostale termine. Ono što treba da znate je da tokom septembra možete povoljne avio karte pronaći utorkom, sredom, četvrtkom i subotom, a od oktobra i nedeljom, dok su letovi u novembru i decembru ponedeljkom, sredom, četvrtkom, petkom i nedeljom.

Termini kada su povoljne avio karte za Bergamo

Gde još može da se leti povoljno iz Bergama?

Ono što treba znati je i to da Ryanair ima bazu u Bergamu i odatle imaju povoljne avio karte za mnoge zanimljive evropske destinacije, ali i Maroko, Jordan i Izrael. Ono što je našim turistima zanimljivo je to što iz Bergama možete leteti za Portugal veoma povoljno. Tu su i Grčka i razna zanimljiva ostrva, ali i Španija i Kanarska ostrva

Organizacija putovanja

S obzirom da mi ismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, onda će vam biti od pomoći linkovi i pretrage koje ćemo ostaviti u nastavku i koje će vam dobro doći da lako samostalno organizujete putovanje, a to su informacije kako naći smeštaj, organizovati izlete, kretati se između gradova, transfer, ulaznice za muzeje…

Smeštaj u Bergamu

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj i sortirati po popustu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Bergamu i okolini?

Najbolje i najpovoljnije ture u mestima koja posećujemo u poslednje vreme smo pronalazili na GetYourGuide-u, a sada smo pronašli neke zanimljive za vas i one su izlistane na banerima ispod.

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su nekih 47x33x20cm i uz njih smo koristili i mali jastuk odnosno jastučnicu, a u nju smo pakovali nešto od garderobe. Detalje oko pakovanja možete pogledati na videu ispod.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Ako želite da saznate više detalja kako funkcionišu low cost avio kompanije pogledajte ovaj video ispod.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *