24€ – Povratna avio karta za Lavov (Ukrajina) iz Budimpešte

Pre dva meseca posetili smo Lavov i još neke gradove u Ukrajini i oni su na nas ostavili pozitivan utisak, naročito Lavov, pa smo od tada krenuli svima da ga preporučujemo.

Danas smo našli jednu zaista jeftinu varijantu da odete do tamo, pa je bilo šteta to ne podeliti sa što većim brojem ljudi koji vole da putuju. U pitanju je let iz Budimpešte za samo 24€ u terminu od 20. do 27. februara.

Sve detalje vezane za ovaj jeftin let tj. jeftinu avio kartu videćete klikom na sliku ispod

Ukoliko želite da pronađete povoljnu avio kartu u nekom drugom terminu, pogledajte na pretrazi ispod

Kako naći povoljan smeštaj u Lavovu?

Nije na odmet znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da upišete Lavov ili Lviv i datume kada ste tamo.

Kako da samostalno organizovanjem celo putovanje u Lavov?

S obzirom da smo objavili detaljan blog post na temu samostalne organizacije putovanja u Lavov i pored toga dva posta o stvarima koje preporučujemo da vidite, delimo sa vama sve to, kako bi na jednom mestu imali. Klikom na neko od ova tri dugmeta doći ćete do sadržaja koji će vam koristiti, a vezan je za ovo putovanje.

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su nekih 47x33x20cm, a to su ovi sa slike ispod. Ako želite da saznate više o ovakvim rančevima kliknite na sliku ispod i odvešće vas na sajt gde možete naći ova dva koje mi imamo, ali i još nekoliko dobrih modela. Mi smo oduševljeni istim.

Da li postoji skrivenih troškova ovde?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači ako ne želite ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih prohteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Za sada je za Ukrajinu dovoljan sertifikat i obavezno je zdravstveno osiguranje koje kupujete na sajtu https://visitukraine.today/ a dodatni testovi nisu potrebni. Ukoliko niste vakcinisani procedura je malo komplikovanija i uključuje samoizolaciju, a detalje možete videti na sajtu ministarstva koji smo ostavili u prethodnom paragrafu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *