Želiš na jedrenje, a nemaš ekipu za ceo brod. Evo šta da radiš.

Svi koji nas znaju, znaju koliko volimo jedrenje i ovakav vid odmora. Aktivan si tokom celog dana i konstantno si na moru, a ne pored njega. Učestvuješ u aktivnostima na brodu, družiš se, plivaš, kupaš u moru na ne tako lako dostupnim mestima i naučiš da pobediš sebe i savladaš mnoga ograničenja.

Mnogi kada planiraju jedrenje i dogovaraju sa skiperima, jedan od uslova bude da se napuni brod ili da se priključe nekoj ekipi ako uspeju da ih uklope. Ako nemate ekipu, idete u paru ili sami ili ste porodica sa decom, možete se uklopiti sa drugom ekipom i otići sa njima na jedrenje.

Uskoro delimo i jedan detaljniji vodič za jedrenje, a do tada, ako ste zainteresovani za jedrenje možete da se prijavite putem kontakt forme i kontaktiraće vas neko od skipera.

Sve što je potrebno jeste da popunite formu ispod, ime i prezime, broj telefona i email, stavite i željeni termin i koliko vas bi išlo, a skiperi će vam se javiti u najbržem vremenskom roku. Budite strpljivi jer su često na moru i plove, ali će vam se javiti u najkraćem mogućem roku.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *