Ultra last minute jedrenje u Grčkoj – 400€, 7 dana

Ko god nas poznaje zna koliko volimo jedrenje i zna da nam je ovo definitivno jedan od najlepših načina letovanja, pored kampera naravno. Mi smo upravo završili naše jedrenje ovog leta i ovo je zaista sjajno iskustvo gde smo posetili par ostrva, obilši gradiće i sela i neke nove plaže i uvale u Grčkoj.

Ako ste i vi ljubitelji jedrenja ili želite da iskusite ovog leta nešto novo, evo idealne prilike da to uradite po sniženoj ceni od samo 400€. Jedrenje po ovoj ceni obuhvalata 7 noćenja na jedrilici i troškove skipera. Ne morate imati ekipu, ali bi bilo dobro da imate jednu osobu sa kojom dolazite, jer je kabina za dve osobe.

Jedrenje je oko Skopelosa, Skijatosa i Alonisosa, a polazak je iz Volosa.

U cenu nije uključen prevoz do luke i troškovi hrane na brodu, kao i drugi individualni troškovi. Tu su još i troškovi broda kao što su vezovi, struja, voda, gorivo, čišćenje broda… koji zavise od vetra, potrošnje, ali sve u svemu to u proseku ugrubo bude oko 100-150€ za tih 7 dana.

Termini kada još ima mesta po ovoj ceni je:

  • od 29. juna do. 06. jula

Ovo je samo par slika jedrilice, da vidite kako izgleda, a sve ostale detalje ćete dobiti od skipera kada popunite kontakt formu koja se nalazi ispod.

Sve što je potrebno jeste da popunite formu ispod, ime i prezime, broj telefona i email, stavite i željeni termin i koliko vas bi išlo, a skiperi će vam se javiti u najbržem vremenskom roku. Budite brzi.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *