Za SAMO 20€ avionom od Niša do Bazela i nazad

Veoma popularan francuski gradić Kolmar, ali i švajcarski Bazel i veoma zanimljiv nemački Frajburg je najbolje posetiti ako letite do ovog aerodroma. Miluz i Strazbur su još neki od gradova koje možete posetiti ako letite do ovog aerodroma. Aerodrom se nalazi u Francuskoj, ali na tromeđi Švajcarska, Nemačka, Francuska i prilikom iskrcavanja sa aerodroma birate pravac odnosno državu u koju idete.

Bazel – fotka sa Pixabay-a

Pre nekoliko dana smo objavili povoljnu avio kartu iz Beograda, a danas smo našli jednu povoljnu povratnu avio kartu iz Niša do Bazela za 20€ uz WizzAir članstvo, a ukoliko ne cena je 40€.

Leti se 27. januara, apovratak je 30. a detalje leta i rezervaciju možete uraditi klikom na dugme ispod.

Pronađite druge termine

Ukoliko vam ovaj termin ne odgovara, ovde ispod na pretrazi možete videti koje su opcije i cene za dane kada ovam odgovara. Letovi iz Niša i Bazela (Basel – Mulehouse – Freiburg) su ponedeljkom i petkom.

Kada izaberete željeni datum klikom na dugme ispod možete videti naš blog post o Kolmaru koji će vam pomoći da ogranizujete samostalno putovanje ovde. Nemojte se bojati da putujete sami, prilično je bezbedno, a tamo smo vam po koracima sve objasnili, od transfera sa aerodroma do grada, kako pronaći smeštaj, šta obići i sve drugo.

Smeštaj u Kolmaru?

Mi smo bili u ovom smeštaju (Les appartements du Koifhus), on je u sezoni dosta skup, ali van sezone je veoma prihvatljiva cena. Mi smo plaćali nekih 37€ noćenje za dvoje.

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su nekih 47x33x20cm i uz njih smo koristili i mali jastuk odnosno jastučnicu, a u nju smo pakovali nešto od garderobe. Detalje oko pakovanja možete pogledati na videu ispod.


Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Ako želite da saznate više detalja kako funkcionišu low cost avio kompanije pogledajte ovaj video ispod.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *