Sicilija – 56€ povratna avio karta iz Budimpešte

Kod nas na sajtu ste navikli da tražite jeftine kombinacije za putovanja. Putovanje ne mora da bude preterano skupo da bi bilo dobro. Niti ćete se voziti na krilu aviona zato što je let jeftin, niti spavati u podrumu ako je smeštaj malo jeftiniji. Možete veoma povoljno naći sasvim fin, pristojan i čist smeštaj.

Ostali smo dosledni vašim očekivanjima i danas smo našli jedan let, opet iz Budimpešte, a ovog puta za Palermo. Trudićemo se u narednom periodu da malo počnemo da tražimo i letove iz drugih gradova. Termin putovanja je od 15-22. maja.

Taormina

Sve detalje za jeftinu avio kartu pogledajte na linku

Ako se pitate kako da organizujete samostalno putovanje za Siciliju pogledajte u našem blog postu koji će vam pomoći u tome. Mi predlažemo da za ovih nedelju dana budete na dva dela ostrva i da vam baza budu Katanija i Palermo.

Sicilija – korisne informacije

Ove potražite smeštaj na Siciliji.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Voz iz Novog Sada ide 3 puta dnevno u 9:05, 13:00 i 23:20. Cena povratne vozne karte NS-Budimpešta je 20€.  Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x25x20cm, a više o promeni politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *