Sicilija – 41€ povratna avio karta + predlog smeštaja, izleta, prevoza

Sicilija tokom januara i februara može biti odlična opcija, a mi smo pronašli nekoliko termina kada je cena avio karte oko 40€. Ostavljamo vam i pretragu ispod, da ako vam neki od ovih termina ne odgovara možete samostalno da pronađete.

Kao i u svakom postu do sada ovde su i opcije da pronađete smeštaj, ture i izlete, kupite ulaznice za muzeje, karte bus i za voz između gradova i opcije za transfer od aerodroma i za rent a car na Siciliji.

Taormina – nedaleko od Katanije

Povoljni letovi do Katanije na Siciliji

Ovo su neki od termina kada možete pronaći avio kartu u rerponu od 41 do 49€ i cena je važila u trenutku objave ovog posta. Ako vam ni jedan od termina ne odgovara ispod se nalazi i pretraga da pronađete za datume koji vam odgovaraju.

Smeštaj na Siciliji

Uvej je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo i pre rezervacije i plaćanja da se registrujete na sajtu gde vas je redirektovala naša pretraga. Ako ste navikli da smeštaj nalazite na Booking.com možete i tamo.

Popust na smeštaj

Ako želite da ostvarite popust na smeštaj, prilikom filtriranja kliknite na opciju “po popustu”.

Organizovane ture po Siciliji

Najbolji način da upoznate neki grad je da se šetate, na Siciliji ima takvih gradića dosta, ali i nemojte propustiti da pričate sa ljudima, probate hranu na lokalnim mestima, odete na periferiju, na pijacu. Takođe dobar način je i taj da odaberete i neku organizovanu turu, jer ima baš zanimljivih. Ostavljamo vam ispod na baneruima najbolje opcije za ture u Palermu, Kataniji i okolini.

Prevoz po Siciliji

Mi kada smo bili na Siciliji, koliko god da smo razmišljali o iznajmljivanju auta, shvatili smo da se mnogo više isplate vozovi. Nemate skupe putarine, dodatna osiguranja, parkinge… Na pretrazi ispod možete pronaći veoma povoljne karte za vozove i autobuse i tako se kretati između gradova dok ste tamo. Mi predlažemo vozove, jer su brž, tamo gde ih ima. Možete taman iskoristiti da obiđete Palermo, Taorminu ili neki drugi grad u blizini koji vam je interesantan. Detalje možete pogledati klikom na dugme ispod.

Rent a car

Ukoliko ipak više volite auto, nije vam cimanje ni parking, ni putarine, jer više volite da detaljnije istražujete i stanete gde god želite onda je najbolja opcija rent a car na Siciliji.

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Ako vam je prtljag višak pre i posle odjave u smeštaju ovaj sajt je najbolja opcija da pronađete mesto gde ćete ga odložiti prtljag.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *