Povratna avio karta za Keniju 400€ iz Budimpešte

Dugo nije bila neka daleka destinacija i evo je konačno Kenija. Tokom celog marta 2023. godine možete leteti za Najrobi u Keniji, a povratna karta je 400€. Mi predlažemo da odlazak bude 2. a povratak 14. marta. Ako vam ipak odgovaraju drugi termini, evo još nekih po sličnoj ceni:

Kliknite na datum ili dugme da vidite više detalja.

Smeštaj u Keniji

Kod nas na sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo.

Kako samostalno organizovati putovanje?

Jedan veoma koristan blog post na temu kako da samostalno organizujete putovanje smo napisali pre par meseci i isti vam može biti od koristi bilo gde da idete.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su povoljne avio karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Izvor fotke: Pixabay – nama bilo loše vreme kada smo bili.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *