Pariz – od 20€ povratna avio karta iz Debrecina

Nastavljamo sa smešno jeftinim avio kartama kao što smo i krenuli ove godine. Sada smo našli kartu za Pariz iz mađarskog grada Debrecina. Period putovanja je od 11-18. februara.

Sve detalje vezane za let pronađite NA OVOM LINKU.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena, u iznosu od 33€ koliko je karta za sve oni koji nisu članovi kluba, ali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite tačnije ulogujte se (već znate ako ste član :)) i istu ćete kupiti po ceni od 20€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€ i već pri ovom putovanju će vam se isplatiti.

Ako vam prijavi pretraga da je karta poskupela, probajte da je otvorite ponovo ili u incognito/private browser-u. Ako vam u procesu kupovine sajt preko kog kupujete ne ponudi opciju sa klubom idite na sajt wizzair.com i tamo kupite kartu. Kod nas na sajtu takođe možete pronaći detaljno uputstvo kako da kupite avio kartu preko WizzAir-a.

OVDE možete da rezervišite smeštaj u Parizu.

Vodite računa o oceni smeštaja, a nije na odmet ni da pročitate i utiske ljudi koji su ranije boravili u smeštaju kako biste izabrali onaj koji najbolje odgovara vašim zahtevima.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm, a više o nedavnoj promeni politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

4 komentara

    1. Pozdrav. Najlakše i najbolje stići svojim autom, ako imate da delite troškove sa nekim to bi bilo idealno. Druga opcija je nekako do Segedina, a onda odatle vozom, ali to je malo maltretiranje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *