Nirnberg 39€ – povratna avio karta iz Banja Luke

S obzirom na prošlonedeljnu anketu u našoj Viber zajednici videli smo da je dosta vas i iz drugih krajeva Srbije, ali i iz regiona pa da bi vam odgovaralo da objavimo i letove sa aerodroma u okruženju. Kako već objavljujemo povoljne avio karte, i blog postove uz koje možete da organizujete samostalno putovanje red je ispoštovati i druge kojima u ovom slučaju odgovara Banja Luka i u narednom periodu ćemo tražiti i letove sa ovog aerodroma, pa ukoliko bude reakcija gledaćemo češće da objavljujemo i predloge povoljnih avio karata odavde.

Danas smo našli let za Nirnberg iz Banja Luke od 21. do 25. marta po ceni od 39€, a sve detalje možete videti klikom na dugme ispod. Ukoliko vam predloženi termin ne odgovara pogledajte koja je cena za druge datume.

Foto – pixabay.com

Smeštaj u Nirnbergu

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj i sortirati po popustu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Nirnbergu i okolini?

Najbolje i najpovoljnije ture u mestima koja posećujemo u poslednje vreme smo pronalazili na GetYourGuide-u, a sada smo pronašli neke zanimljive za vas i one su izlistane na banerima ispod.

Kako od Nirnberga do drugih gradova?

Ako želite da obiđete i neki od gradova u okruženju naša preporuka za prevoz i opcije za transfer od i do aerdoroma je ovaj sajt.

Da li su sve ove informacije ovde koje nađete potpune i besplatne za vas?

Sve ono što podelimo u ovom tekstu je za vas besplatno, a ovde ćete, ako dobro iščitate sve, moći samostano da organizujete sebi povoljno putovanje i prilikom toga uštedite. Ako vam informacije koje nađete ovde koriste možete podržati naš rad tako što ćete preko našeg sajta klikom na linkove za rezervaciju smeštaja i kupovinu karata, organizovanje izleta koje vidite u unutar teksta.

Sajt jeftinoputuj služi da daje informacije o povoljnim avio kartama, smeštaju i izletima i pomaže vam kroz postove i savete da samostalno organizujete putovanje i ne bavi se rezervacijom i prodajom istih. 

Takođe možete nas podržati i donacijama na https://www.buymeacoffee.com/jeftino_putuj

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su nekih 47x33x20cm i uz njih smo koristili i mali jastuk odnosno jastučnicu, a u nju smo pakovali nešto od garderobe. Detalje oko pakovanja možete pogledati na videu ispod.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Ako želite da saznate više detalja kako funkcionišu low cost avio kompanije pogledajte ovaj video ispod.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *