Nica 30€ – Povratna avio karta iz Beograda

S obzirom da smo pronašli jeftinu avio kartu za Nicu, a i zimus smo i sami bili u Nici te objavili detaljan vodič za Nicu u kome možete pronaći korak po korak kako se samostalno organizovati i otići tamo. Klikom na link ispod videćete sve detalje od hotela, šta obići u Nici, šta okolo, kako se snaći za prevoz i sve drugo.

KAKO POVOLJNO OTPUTOVATI U NICU I ŠTA TAMO VIDETI

Ako vam se ide, povoljnu povratnu avio kartu za Nicu iz Beograda po ceni od 30€ možete pronaći od 04. do 08. decembra i sve detalje naći ćete klikom na dugme ispod.

Termini u kojima možete pronaći povoljne avio karte po istoj ili sličnoj ceni (datum odlaska i datum povratka)

11 – 15. decembar

27. novembar – 01. decembar

19 – 26. januar

*Detalje vezane za prtljag imate na kraju teksta u delu vezanom za to, a tamo su i saveti kako se spakovati.

** Kao što znate mi nismo agencija, ne organizujemo putovanja, niti pravimo aranžane na zahtev, već dajemo informacije i kroz linkove pomažemo da samostalno organizujete putovanje. 

Ako ste uštedeli zahvaljujući nekoj informaciji koju ste videli kod nas možete nas podržati jednokratnim donacijama klikom na dugme ispod.

Smeštaj u Nici

U tekstu vodič za Nicu smo predložili jedan smeštaj, a ako vam taj ne odgovara iz nekog razloga na pretrazi ispod možete pronaći drugi.

Predlozi za još neke zanimljive ture u Nici

Informacije vezane za prevoz od i do grada do aerodroma, kao i za prevoz po okolini i njegove cene, tome šta sve da obiđete u Nici kao i u okolnim mestima možete pronaći i vodiču, a link ka njemu je gore.

Prtljag

Ako vam je prtljag višak dok obilazite grad, bilo da čekate prijavu u smeštaj ili ste se odjavili onda je ova opcija zlata vredna. Ovde imate spisak svih lokacija gde prtljag možete odložiti, tačnije locirate se preko ovog sajta, on vam izbaci koje su lokacije najbliže, pogledate cene, platite i odnesete prtljag na čuvanje. Najbolje je da se pre plaćanja registrujete.

Šta je sa prtljagom koji može da se unese u avion?

Uvek dobijamo ovo pitanje i zato smo odlučili da u poslednje vreme uvek imamo ovaj deo u svakom postu.

U cenu ove avio karte je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan ako ostajete 10 dana, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga. Mi preporučujemo opciju priority, koja je povoljnija nekad od obične doplate prtljaga, a gde vam je uključen prtljag do 10kg.

Da li postoji skrivenih troškova ovde?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači ako ne želite ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih prohteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu, ali smo ponudili opciju da ga sami pronađete.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *