Moskva – svetsko prvenstvo u fudbalu od 257€ – Povratna avio karta + smeštaj

Najpovoljnija varijanta da stignete do Moskve je iz Debrecina gde karta za putovanje u periodu 25.06-02.07. za članove kluba iznosi 115€, a 133€ za one bez članarine. Ovo je idealan termin ukoliko na svetskom prvenstvu  želite da gledate našu selekciju kako igra sa Brazliom 27.06.
Ukoliko želite da produžite boravak u Moskvi možete kupiti i kartu od 25.06-5.07. po još nižoj ceni od 101€ za članove kluba ili 117 za one koji to nisu.

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena, u iznosu od 133€ koliko je karta za sve oni koji nisu članovi kluba, ali ako ste član kluba i pri kupovini karte to naznačite istu ćete kupiti po gore navedenoj ceni. Takođe iako niste član kluba, možete označiti da želite da kupite kartu po sniženim cenama i u procesu rezervacije dodajte i članarinu koja iznosi 29,99€.

Mi smo predložili dve opcije za smestaj u Moskvi u ovom periodu: hostel po ceni od 142€ za 7 noći, drugi po ceni od 142€ a ostale opcije možete pogledajte ovde.

Ova cena karte važi ukoliko nosite ručni prtljag dimenzija 55x40x23cm.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

 

1 komentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *