MOSKVA – 120€ POVRATNA AVIO KARTA + 4 NOĆENJA U HOTELU SA 3*

Znamo da bi dosta ljudi volelo da ode u Moskvu, a mi kada smo prošle godine bili prilično smo se prijatno iznenadili istom, a objavili smo i detaljan tekst na saju sa korisnim informacijama koje možete pronaći u OVOM POSTU. Našli ovu jeftinu avio kartu iz Debrecena po ceni od SAMO 46€ a termin putovanja je 05 – 09.06. 

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Na linku će vam se prvo pokazati veća cena od 66€ ali ukoliko ste član WizzAir kluba pri kupovini karte se ulogujte i istu ćete kupiti za 46€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€, tako da se već pri ovom putovanju isplati, a ako budete još negde u toku godine putovali, na dobitku ste :).

Ako se odlučite da boravite u ovom hotelu sa 3* cena je 120€ za povratnu avio kartu + 4 noći u dvokrevetnoj sobi.

Mi smo odabrali ovaj smeštaj i predložili vam, a vi možete naći i neki jeftiniji ili skuplji, koji vam više odgovara, a na ovom linku su smeštajni kapaciteti pa potražite i rezervišite.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

2 komentara

    1. Izvinjavamo se na kasnom odgovoru. Najbolje svojim kolima za sada, ali moramo proveriti da li neko od ovih kombi prevoznika i transera do aerodroma radi prevoz do Debrecena.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *