Milano 50€ povratna avio karta iz Podgorice

Danas smo pronašli povoljne avio karte za Milano iz Podgorice i cene su po pravcu 25€ u više termina od sada pa narednih godinu dana, s tim da postoje neki termini oko praznika i tokom leta koji su malo skuplji. Povoljne karte možete naći za letove koji su utorkom i subotom. Klikom na dugme videćete detalje leta za jedan termin, a ukoliko vam predloženi termin ne odgovara izaberite druge datume, ali vodite računa da letovi budu utorkom i/ili subotom. Može iskombinovati tako da odlazak bude utorkom, a povratak subotom ili utorkom ili odlazak subotom, a da se vraćate utorkom ili subotom, a ako želite da idete i vraćate se isti dan, da odmah napišemo da to nije moguće.

* Napomena i savet: Kada kupujete karte nemojte odmah dodati skuplju kartu sa prtljagom, nego naknadno u procesu kupovine dodajte prtljag, jer će vas tako često izaći mnogo jeftinije.

Organizacija putovanja

S obzirom da mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, onda će vam biti od pomoći linkovi i pretrage koje ćemo ostaviti u nastavku i koje će vam dobro doći da lako samostalno organizujete putovanje, a to su informacije kako naći smeštaj, organizovati izlete, kretati se između gradova, transfer, ulaznice za muzeje…

Foto by pixabay.com

Smeštaj u Milanu

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja koji se reklamira na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu, a možete birati i da vam prvo izlista jeftinije. Kada vas pretraga redirektuje na neki sajt za rezervaciju smeštaja, pre nego što rezervišete, napravite nalog i ulogujte se.

Ako ste ipak navikli na Booking i imate tamo određene popuste onda ste već uigrani oko pretrage smeštaja i rezervacija, a svakako mi ostavljamo da možete i ovde da pretražite.

Šta sve videti u Milanu?

Najbolji način da upoznate grad je da se šetate, pričate sa ljudima, probate hranu na lokalnim mestima, odete na periferiju, na pijacu, ali i da budete deo neke organizovane ture. Najbolje i najpovoljnije ture možete pronaći na GetYourGuide-u, a mi smo pronašli neke zanimljive za vas i podelili ih na banerima ispod.

Prevoz po Italiji

Na pretrazi ispod možete pronaći veoma povoljne karte za vozove i autobuse i tako se kretati između gradova dok ste tamo. Mi predlažemo vozove, jer su brži. Možete taman iskoristiti da obiđete neki okolni grad, a pored ovog načina imate predloge i za organizovane izlete koje smo predložili iznad.

Ako ste uštedeli zahvaljujući ovoj objavi i naši saveti su vam pomogli da otputujete negde možete podržati naš rad na sledeće načine.

  • sa jednokratnim donacijama preko buymeacoffee sajta.
  • besplatno, tako što ćete deliti naš sadržaj, za koji vam se sviđa i mislite da bi nekom još koristio, na društvenim mrežama i podržati naš rad na Instagram stranici

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40 x 30 x 20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Mi uz taj prtljag ponesemo i mali jastuk odnosno jastučnicu, a u nju spakujemo nešto od garderobe. Detalje oko pakovanja možete pogledati na videu ispod.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu. Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *