Malta 78€ – Povratna avio karta iz Beograda na leto + plan puta

Danas smo našli povoljnu avio kartu iz Beograda do Malte kada možete otići tamo u oktobru, a verujemo da ćete tada uspeti da spojite i kupanje i obilaske. Ovde ispod imate predlog i gde tražiti smeštaj, prevoz po Malti, kako stići od aerodroma najpoboljnije, šta obići

Avio karta iz Beograda do Malte

Polazak iz Beograda je 15. oktobra, dok je povratak 22. 10. Sve detalje vezane za ovaj let imate klikom na dugme ispod, a ako vam ovi datumi ne odgovaraju ostavljamo i pretragu gde možete samostalno potražiti karte za neke druge datume, ali cena karte će veroatno biti veća.

Pretraga ispod vrši poređenje cena na sajtovima avio kompanija i sajtovima za prodaju karata. Nekada su sajtovi za prodaju avio karata povoljniji, jer dobijaju popuste od avio kompanija, pa daju niže cene kako bi bili konkurentni i putnici pre tu kupili kartu. Ovi sajtovi su pouzdani, a mi savetujemo da se registrujete pre kupovine i budete ulogovani. Ovaj let je preko WizzAir-a, pa ako imate članstvo kupite kartu preko njih biće vam povoljnija, a vratite se na naš sajt da rešite smeštaj, izlete i ostale stvari.

Smeštaj na Malti

Na Malti možete pronaći smeštaj prilično povoljno, a kada vam pretraga ispod izbaci rezultate filtrirajte ih po popustu i izaći će vam samo oni koji su sniženi. Svakako ova pretraga kao i ona za letove radi poređenje nekoliko sajtova za rezervaciju smeštaja i daje najbolje cene.

Prevoz na Malti

Na Malti je najbolja opcija za kretanje autobuski prevoz. Autobusi su klimatizovani, imaju wifi i dosta povoljni ako kupite kartu za 7 dana. Ako razmišljate da se na Malti i Gozu krećete busom ovde je više detalja.

Ako biste ipak da se krećete autom i budete nezavisni onda ovde ispod možete pogledati opcije za iznajmljivanje auta.

Iznajmljivanje auta na Malti

Izleti i ture po Malti i Gozu

Ostavljamo vam i opciju nekih zanimljivih tura i izleta na koje možete ići dok ste na Malti i Gozu i koji će vam dodatno približiti stvari koje su vredne posete. Često preko ove pretrage pronađemo jeftinije izlete i ture, a ostavljamo i predloge nekih, ali ukoliko vam ništa od ponuđenog ne bude zanimljivo, možete potražiti još neke ovde.

Pored ovih predloga tu je i naš blog post o Malti, pa vam i on može biti od koristi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *