Malta 33€ – povratna avio karta iz Zagreba

Malta je uvek popularna destinacija, kako zbog odlaska tamo zbog posla, tako i posete rodbini i prijateljima koji tamo rade, ali i iz turističkih razloga. Malta i Gozo su ostrva koja, bez obzira da li radite tamo ili ste otišli u posetu i turistički, preporučujemo da obiđete.

Ova povratna avio karta po ceni od 33€ je ovog puta iz Zagreba u terminu od 12. do 20. juna, a našli smo je u još jednom terminu po sličnoj ceni. Nedelju dana je sasvim dovoljno da lepo obiđete Maltu.  Sve detalje vezane za ovaj let imate klikom na datume ispod fotke, a kako pronaći smeštaj, snaći se za prevoz, organizovati ture i izlete smo objasnili u daljem tekstu.

Malta, avio karta iz Beograda

Ako biste da putujete u nekom drugom terminu klikom na datume gore će vam se otvoriti pretraga i tu možete promeniti datume.

*Detalje vezane za prtljag imate na kraju teksta u delu vezanom za to, a tamo su i saveti kako se spakovati.

** Kao što znate mi nismo agencija, ne organizujemo putovanja, niti pravimo aranžane na zahtev, već dajemo informacije i kroz linkove pomažemo da samostalno organizujete putovanje. 

Smeštaj na Malti

Na Malti možete pronaći smeštaj prilično povoljno, a kada vam pretraga ispod izbaci rezultate filtrirajte ih po popustu i izaći će vam samo oni koji su sniženi.

Prevoz na Malti

Na Malti je najbolja opcija za kretanje autobuski prevoz. Autobusi su klimatizovani, imaju wifi i dosta povoljni ako kupite kartu za 7 dana. Jedino što u sezoni zna da bude gužva, pa se autobus često probija dugo. Ako razmišljate da se na Malti i Gozu krećete busom ovde je više detalja.

Ako biste ipak da se krećete autom i budete nezavisni onda ovde ispod možete pogledati opcije za iznajmljivanje auta.

Iznajmljivanje auta na Malti

Moramo da napomenemo da mi nismo agencija, ne putuje se preko nas, niti se rezervišu avio karte, već mi isključivo objavimo kada pronađemo neku povoljnu avio kartu, pišemo vodiče i putopise o mestima na kojima smo bili, a naše svakodnevne aktivnosti i dosta korisnog sadržaja možete pronaći i na našem instagram profilu Dva Ranca Beg iz Kanca.

Izleti i ture po Malti i Gozu

Ostavljamo vam i opciju nekih zanimljivih tura i izleta na koje možete ići dok ste na Malti i Gozu i koji će vam dodatno približiti stvari koje su vredne posete. Često preko ove pretrage pronađemo jeftinije izlete i ture, a ostavljamo i predloge nekih, ali ukoliko vam ništa od ponuđenog ne bude zanimljivo, možete potražiti još neke ovde.

Prtljag

Uvek dobijamo ovo pitanje i zato smo odlučili da u poslednje vreme uvek imamo ovaj deo u svakom postu.

U cenu ove avio karte je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan ako ostajete 10 dana, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga. Mi preporučujemo opciju priority, koja je povoljnija nekad od obične doplate prtljaga, a gde vam je uključen prtljag do 10kg.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su malo veći, nekih 47x33x20cm, a to su ovi sa slike ispod. Ako želite da saznate više o ovakvim rančevima kliknite na sliku ispod i odvešće vas na sajt gde možete naći ova dva koje mi imamo, ali i još nekoliko dobrih modela. Mi smo oduševljeni istim, jer su dobro sortirane stvari unutra, otporni su na kišu, rezanje i muka su za džeparoše. Pored toga holandski dizajn i kvalitet.

Da li postoji skrivenih troškova ovde?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači ako ne želite ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih prohteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu, ali smo ponudili opciju da ga sami pronađete.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu pro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *