Maldivi 322€ – Povratna avio karta iz Beograda

Maldivi nikada nisu bili pristupačniji iz Beograda. U ovoj kombinaciji našli smo povoljne avio karte prkeo Abu Dabija, a sve detalje pronaći ćete u ovom tekstu.

Znamo da mnogi ovde potraže inspiraciju, vide opcije za letove, pa onda na sajtovima avio kompanija kupe karte, ali preko pretrage odnosno rezultata koje ista izbaci može doći do jeftinijih avio karata, pa tako umesto 207€ preko Etihada povratnu kartu od Abu Dabija platiti 181€. Na taj način podržavate naš rad, a ako želite da ga podržite i na drugi način možete to i sa jednokratnim donacijama preko buymeacoffee sajta.

Foto – Pixabay.com

Detalji vezani za letove od Beograda do Maldiva

Ovu kombinaciju smo napravili tako da dva dana provedete u Abu Dabiju ili Dubaiju prilikom odlaska, a u povratku stignete veče pre i ovo vreme provedete na aerodromu ili nađete neki smeštaj, zavisno od toga da li biste da odmorite ili uštedite. Naš savet je da pronađete smeštaj i odmorite pred sutrašnji let, a na pretragama ispod možete pornaći isti.

Klikom na određeno dugme dobićete detalje vezane za let. Detalje oko prtljaga imate takođe tu i u procesu kupovine karte možete dodati prtljag.

Kako Pronaći smeštaj?

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj i sortirati po popustu. Odaberite ostrvo na koje želite da idete i odaberite smeštaj. Pre toga se raspitajte oko odlaska i izbora ostrva odnosno konekcije iz Malea. Koliko smo čuli na licu mesta tamo možete da rešite prevoz do ostrva ili hidroavion ili brod, a naš savet je s obzirom da slećete u Male uveče, da jednu noć prespavate tamo i odmorite, pa nastavite sutradan ujutru.

Ako ste navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Prtljag

Ono što je veoma bitno mnogima je i prtljag, pa da napomenemo da je u cenu uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga, da li u startu skuplju kartu sa više prtljaga ili tokom rezervacije dodatni prtljag ili priority opciju.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su nekih 47x33x20cm i uz njih smo koristili i mali jastuk odnosno jastučnicu, a u nju smo pakovali nešto od garderobe. Detalje oko pakovanja možete pogledati na videu ispod.


Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Ako želite da saznate više detalja kako funkcionišu low cost avio kompanije pogledajte ovaj video ispod.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Viza i detalji oko iste možete pogledati na Klubu putnika na ovom linku.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja, odnosno pre kupovine avio karte, raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *