MADRID – OD 20€ POVRATNA AVIO KARTA IZ BEČA

Danas smo pronašli baš jeftinu povratnu avionsku kartu za Madrid iz Beča po ceni od SAMO 20€. Putuje je u septembru pa ko možete tada da ide ovo je super ponuda. Termin predloženog putovanja je 12 – 18. 09.

Sve detalje vezane za termini trajanje leta, kao i samu kupovinu karte možete videti ovde.

Na linku će vam se prvo prikazati veća cena, u iznosu od 35€ koliko je karta za sve oni koji nisu članovi kluba, ali ako ste član kluba pri kupovini karte to naznačite (odnosno ulogujte se) i istu ćete kupiti po ceni od 20€. Takođe ako niste član kluba možete označiti da želite da kupite karte po članskim cenama i u procesu kupovine ćete morati dodati i članstvo koje važi godinu dana za dve osobe i košta 30€. Detaljnije uputstvo za kupovinu karte, sa svim koracima koje prolazite u tom procesu, pročitajte u našem posto na ovom linku.

Povoljan smeštaj možete naći ovde.

Pošto smo i sami bili u Madridu, u OVOM blog postu, smo pokušali da vam pomognemo i damo savete kako njabolje da iskoristite vreme dok ste tamo, gde da idete, šta da radite i još dosta toga.

Do Beča možete stići redovnim autobuskim linijama iz Beograda i Novog Sada, kao i iz još nekih gradova Srbije, takođe i kolima ili preko neke od agencija koje vrše transfere do aerodroma. Možete koristiti i blablacar.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x30x20cm.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *