Madrid 40€ povratna avio karta iz Budimpešte

Ovo je jedna odlična i prilično povoljna povratna avio karta za Madrid.

Nažalost našli smo samo u jednom terminu kartu po ovoj ceni i to od 5. do 12. decembra.

Može i u drugim terminima da se nađe povoljna avio karta iz Budimpešte za Madrid, ali ne baš ovako, pa ako vam ovaj termin ne odgovara probajte, kada vam se otvori rezultat pretrage klikom na gornji link, da odaberete druge datume i vidite cenu onda.

Ova objava vam može pomoći da organizujete samostalno putovanje jer ovde imate savet gde naći smeštaj, izlet, kako rešiti prevoz. Pored toga kod nas na početnoj strani imate deo “Korak po korak kako najlakše organizovati putovanje” i videti mnogo više detalja.

Smeštaj u Madridu

Na pretrazi ispod možete pronaći smeštaj i sortirati po popustu. Pretraga je dobra jer radi poređenje nekoliko velikih booking sajtova i izbaci najbolju cenu, a vi se pre rezervacije istog na sajtu na koji vas redirektuje prvo registrujte.

Ako ste ipak više navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Madridu i okolini?

Najbolje i najpovoljnije ture u mestima koja posećujemo u poslednje vreme smo pronalazili na GetYourGuide-u, a sada smo pronašli neke zanimljive za vas i one su izlistane na banerima ispod.

Kako izbeći gužvu u muzejima i atrakcijama?

Gužvu na šalterima za kupovinu karata možete izbeći kupovinom istih preko interneta, ali u većini slučajeva imate i opciju da uđete u objekat preko reda kada to doplatite. Preporučujemo da to uradite na Tiquets.

Kako od Aerodroma do Madrida i od Madrida do nekog drugog grada?

Naša preporuka za prevoz između gradova i opcije za transfer od i do aerdoroma je ovaj sajt.

Prtljag

Što se tiče prtljaga u cenu je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan, ali spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su nekih 47x33x20cm i uz njih smo koristili i mali jastuk odnosno jastučnicu, a u nju smo pakovali nešto od garderobe. Detalje oko pakovanja možete pogledati na videu ispod.

Da li postoje skriveni troškovi?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi. Na kratka putovanja, kao što je ovo uvek se spakujemo u taj najmanji prtljag koji smo pomenuli u pausu gore.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači, ako ne želite, ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih zahteva plaćate.

Ako želite da saznate više detalja kako funkcionišu low cost avio kompanije pogledajte ovaj video ispod.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovorno

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *