Lisabon 138€ povratna avio karta iz Beograda

Danas smo našli povratnu avio kartu za Lisabon iz Beograda za 138€, a letite sa redovnom avio kompanijom pa vam je u ovu cenu uključen i malo veći ručni prtljag, do 8kg, nego kod WizzAira. S obzirom da smo mi bili u Lisabonu za doček nove godine, napisali smo vodič koji je pun korisnih inforamcija koje će vam pomoći da se što lakše snađete tamo, a vodič delimo dalje u teksu.

Sve detalje za let videćete klikom na termin, dok ovde ostavljamo linkove gde da pronađete smeštajture i izlete, kupite ulaznice za muzejekarte za bus i za voz između gradova i opcije za transfer od aerodroma.

Povratna avio karta za Lisabon iz Beograda

Prva stvar koja vam treba da biste stigli do Lisabona jeste avio karta, a termin u kojem smo danas našli povoljnu avio kartu od 138€ je 02 – 09. april. Sve detalja videćete klikom na dugme ispod, a tu i kupujete ovu kartu do Lisabona.

Ukoliko vam datum ne odgovara ispod je i pretraga preko koje možete videti cene i opcije i za neke druge datume.

Organizacija putovanja

Kao što znate već mi nismo agencija i ne organizujemo putovanja, ali kao i uvek dajemo vam linkove i opcije uz pomoć kojih možete da se organizujete samostalno veoma lako.

Takođe, s obzirom da smo bili u Lisabonu ostavljamo vam i vodič koji vam može poslužiti i kao plan puta.

VODIČ ZA LISABON

Ako vam ovaj tekst bude koristio da samostalno organizujete putovanja i uštedite bićemo zahvalni da nas podržite donacijama putem buymeacoffee.

Kako pronaći smeštaj?

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja koji se promoviše na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu, a možete birati i da vam prvo izlista jeftinije. Vi ovom pretragom možete postići nižu cenu, a mi savetujemo da se registrujete pre kupovine karte.

Ako ste navikli na Booking, evo ga i ovde da možete pretražiti smeštaj.

Šta videti u Lisabonu?

Detaljno šta videti i obići u Lisabonu smo pisali u vodiču za koji je link gore, a ako želite da ubrzate proces ispod možete brže videti dostupne ture i izlete pa već unapred rezervisati neke.

Prtljag

Ako vam je prtljag višak dok obilazite grad, bilo da čekate prijavu u smeštaj ili ste se odjavili onda je ova opcija zlata vredna. Ovde imate spisak svih lokacija gde prtljag možete odložiti, tačnije locirate se preko ovog sajta, on vam izbaci koje su lokacije najbliže, pogledate cene, platite i odnesete prtljag na čuvanje. Najbolje je da se pre plaćanja registrujete.

GDE ODLOŽITI PRTLJAG DOK OBILAZIŠ GRAD

Šta raditi i kako naplatiti ako vam let kasni ili ga otkažu?

Ukoliko vam let kasni, po regulaciji EU, imate pravo na odštetu, a možete dobiti i do 600€. Sve što treba da uradite je da se na sajtu AirHelp prijavite i to pod uslovom da:

  • vam let kasni minimum 3 sata,
  • letite u ili iz zemlje zemalja EU,
  • ste se na vreme čekirali na let (minimum 45 minuta pre zakazanog poletanja),
  • je aviokompanija odgovorna za kašnjenje (postojali su tehnički ili operativni problemi)

Više detalja možete videti kod nas u ovom blog postu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *