KUVAJT – 163€ POVRATNA AVIO KARTA IZ BEČA

Kuvajt, interesantna destinacija i super predlog za putovanje za državni praznik u novembru. Za sve oni koji žele i mogu tada da putuju i da uzmu koji slobodan dan, predlažemo jedno nesvakidašnje putovanje. U Kuvajt po ovoj ceni od 163€ možete putovati u terminu od 11. do 22. novembra, gde je 11. u porednevnim časovima odlayni let a po ratak je 22. poslepodne.

Državljanima Srbije potrebna je viza za Kuvajt, istu se dobija na licu mesta, po ukaslu u zemlju, a sve detalje možete naći na ovom sajtu.

Država Kuvajt, kao i istoimeni glavni grad Kuvajt siti, ime su su dobili od deminutiva arapske reči koja u prevodu znači “tvrđava sagrađena pored vode”. Više o samom gradu i državi, saznaćete i videti kada tamo odete. 🙂

Smeštaj u Kuvajtu potražite OVDE.

Ukoliko viste želeli tamo da iznajmite auto, više detalja možete potražiti na linku ispod.

Car Rental London Stansted Airport

Do Beča možete stići redovnim autobuskim linijama iz Beograda i Novog Sada, kao i iz još nekih gradova Srbije, takođe i kolima ili preko neke od agencija koje vrše transfere do aerodroma. Možete koristiti i blablacar.

*Cene su važile u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *