Krit 88€ – povratna avio karta iz Beograda (letovanje)

Evo nas nakon dosta vremena. Radimo na redizajnu sajta, pa nas nije bilo neko vreme i zato je red da probijemo led sa jednim letom na odličnu destinaciju za letovanje. U pitanju je Krit. Ako niste isplanirali gde ovog leta evo odlične prilike da za 88€ od kupite povratnu avio kartu Beograd – Krit.

Termin putovanja je od 21. avgusta do 2. septembra, a sve detalje vezane za let možete pronaći klikom na dugme ispod. 

Fotka – pixabay.com

Kako naći smeštaj?

Nije na odmet znati da ovde možete pronaći i smeštaj bilo da idete na Krit ili neku drugu destinaciju. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Svi sajtovi su pouzdani, a mi savetujemo da pre nego što rezervišete smeštaj napravite i nalog na njima odnosno registrujete se.

Prevoz po ostrvu

Najbolja opcija za kretanje po ostrvu je definitivno auto. S obzirom da idete avionom, moraćete iznajmiti auto ako želite da na taj način obilazite Krit. Opcije za iznajmljivanje auta možete potražiti na pretrazi ispod.

Izleti i ture na Kritu

Ostavljamo vam i opciju nekih zanimljivih tura i izleta na koje možete ići dok ste na Kritu i koji će vam dodatno približiti istoriju i stvari koje su vredne posete.

Internet na putu

Često mnogo pitanja dobijamo vezano za internet na putu. Da li je to roming dodatak, lokalna sim kartica ili nešto teće. Mi kombinujemo uglavnom roming dodatke, ali ako idemo na duže od 3 dana sim kartica je obavezna. Nažalost sim kartice su nekada skupe i neisplative i zato nam je pravo osveženje što možemo sada da koristimo Airalo eSIM.

Prtljag

U cenu ove avio karte je uključen mali ručni prtljag (40x30x20cm) koji vam možda neće biti dovoljan ako ostajete 10 dana, mada ako idete na letovanje, ne nosite dušek, pumpu i nepotrebne stvari možda i hoće. Svakako spram toga koliko biste stvari da nosite odaberite neku od opcija doplate prtljaga. Mi preporučujemo opciju priority, koja je povoljnija nekad od obične doplate prtljaga, a gde vam je uključen prtljag do 10kg.

Možemo da kažemo da kod tog malog prtljaga nama do sada nisu nikad pravili pitanje i uvek smo prolazili sa rančevima koji su malo veći, nekih 47x33x20cm, a to su ovi sa slike ispod. Ako želite da saznate više o ovakvim rančevima kliknite na sliku ispod i odvešće vas na sajt gde možete naći ova dva koje mi imamo, ali i još nekoliko dobrih modela. Mi smo oduševljeni istim, jer su dobro sortirane stvari unutra, otporni su na kišu, rezanje i muka su za džeparoše. Pored toga holandski dizajn i kvalitet .

Da li postoji skrivenih troškova ovde?

Mnogi brinu da će na kraju platiti kartu mnogo više. U ovom slučaju, u datu cenu je uključen samo jedan mali prtljag o čemu smo pisali gore. Nama je uvek dovoljan ručni prtljag 55x40x23cm, a o tome kako se spakovati u taj prtljag smo pisali u ovom blog postu. Na putovanju nekad i peremo veš, a i o tome smo pisali, pa vam može biti od koristi.

Pored dodatnog troška za prtljag, morate voditi računa da ste svoje lične podatke dobro upisali jer low cost avio kompanije naplaćuju promenu imena, ali potrebno je i da se čekirate online pre leta, jer i ova usluga može da vas košta na aerodromu.

Ako želite određeno sedište, obrok i piće u avionu i to ćete doplatiti.

Znači ako ne želite ne morate imati dodatnih troškova, a ako imate nekih specijalnih prohteva plaćate.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu, ali smo ponudili opciju da ga sami pronađete.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

* S obzirom na mere vezane za COVID19, najbolje bi bilo da se pre putovanja raspitate o uslovima ulaska u državu putovanja. To možete uraditi na sajtu ministarstva spoljnih poslova i zvaničnom sajtu države u koju se putuje. Pored toga proverite da li avio kompanija ima neke dodatne uslove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *