KOPENHAGEN ZA USKRS – 60€ POVRATNA AVIO KARTA

Jeftina povratna avionska karta za Kopenhagen iz Budimpešte po ceni od 60€. Termin ovog putovanja je od 26 – 30. aprila, taman lepo vreme za putovanje i uživanje za ove neradne dane oko praznika.

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Mi smo skoro bili u Kopenhagenu i u postu smo sa vama podelili savete kako da što jeftinije organizujete putovanje u ovaj grad i dali preporuke kako bi se što bolje snašli.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu Novi Sad-Budimpešta. Takođe možete koristiti i blablacar.

U Kopenhagenu može da se nađe smeštaj za svačiji budžet, a detaljniju ponudu pogledajte ovde i izaberite ono što vam najviše odgovara.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x25x20cm, a više o promeni politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *