Kopenhagen – 20€ povratna avio karta

Na našem novom Instagram profilu smo pitali koje destinacije biste voleli da nađemo i dobili par zanimljivih predloga koji dugo nisu bili. Evo ga prvi, Kopenhagen.

Povratna avio karta po ovoj zaista povoljnoj ceni je od 24-27. januara 2020. godine, a polazak je iz Budimpešte, naravno. Ovakvu cenu iz Beograda još dugo nemojte očekivati, a ako biste iz Beograda pogledajte na našoj pretrazi avio karata šta kaže koje su cene ili gledajte da letite za Malme, pa odatle idete busom ili vozom do Kopenhagena. Za Malme još i možete da nađete po toj ceni.

Sve detalje vezane za avio kartu pogledajte na ovom LINKU

Mi smo skoro bili u Kopenhagenu i u postu smo sa vama podelili savete kako da što jeftinije organizujete putovanje u ovaj grad i dali preporuke kako bi se što bolje snašli ako putujete samostalno.

Do Budimpešte možete stići preko nekoliko agencija iz Beograda i Novog Sada koje rade transfere do aerodroma, kolima ili vozom. Najpovoljnije je vozom po ceni od 20€ za povratnu kartu Novi Sad-Budimpešta. Takođe možete koristiti i blablacar.

U Kopenhagenu može da se nađe smeštaj za svačiji budžet, a detaljniju ponudu pogledajte ovde i izaberite ono što vam najviše odgovara.

Ova cena karte važi ukoliko nosite samo jedan prtljag dimenzija 40x25x20cm, a više o promeni politike prtljaga pročitajte u našem postu.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *