Kipar (Larnaka) 99€ – Povratna avio karta iz Beograda + plan puta

Kako smo bili skoro na Kipru i napisali jedan detaljan vodič gde možete pronaći sve potrebne informacije koje će vam biti neophodne da isplanirate put na Kipar, sa sve predlozima šta i kako obići, bio bi red da damo i predlog povoljne avio karte iz Beograda do Larnake. Danas smo našli još jednu jeftinu avio kartu baš za Kipar i hteli smo da podelimo i sa svima.

Povratna avio karta do Larnake može da se kupi po ceni od 99€, što je i više nego dobra cena s obzirom da kreće sezona na Kipru. Termini putovanja je u maju, a karte možete kupiti po ovoj ceni u periodu

15 – 19. maj,

8 – 14. april

11 – 14. april po istoj ceni i

15 – 21. april po ceni od 116€.

Klikom na linkovani termin videćete više detalja, a za više informacija kako pronaći smeštaj, organizovati izlete, prevoz između gradovadetalje oko prtljaga skrolajte dole, jer smo tu ostavili sve potrebne informacije.

Kipar – jeftine avio karte

Da li su sajtovi preko kojih se kupuju avio karte pouzdani?

Ovo pitanje često dobijamo u poslednje vreme, pa ćemo odgovoriti na njega odmah na početku. Naša pretraga upoređuje cene na sajtovima avio kompanija i sajtovima za prodaju karata koji rade kao agencije i daje najniže cene, ali i nudi opciju da vidite kojiko je i na drugima.

Sajtovi preko kojih se kupuju karte rade po principu agencija za prodaju karata i cene su nekada niže jer oni kod avio kompanija dobiju popuste, pa nekada i sa tim što prodaju jeftinije nego avio kompanija oni imaju zaradu.

Na primer cena avio karte je 100€, agencija dobije od avio kompanije za 85€, stavi cenu 92€ i na taj način putnici pre kupe tako nego na sajtu avio kompanije. Svi ti sajtovi su pouzdani, a ono što savetujemo da svakako uradite jeste da pre kupvine karte napravite nalog na tom sajtu odnosno da se registrujete

Kako pronaći smeštaj na Kipru?

Uvek je korisno znati da ovde, na našem sajtu možete pronaći i smeštaj. Pretraga će vam izbaciti najbolju opciju, odnosno napraviće poređenje smeštaja na nekoliko najpoznatijih sajtova za pretragu i dati najbolju cenu. Treba samo da odaberete grad i datume kada ste tamo. Dodatni popust na smeštaj možete ostvariti ako filtrirate po popustu.

Ako ste navikli na booking, evo i prečice do njega, ovde možete pretražiti smeštaj.

Šta videti na Kipru?

Najbolji način da upoznate grad, u ovom slučaju više gradova, ako odlučite da obilazite ceo Kipar jeste da se šetate, vozite i istražujete ostrvo, a šta sve preporučujemo da vidite i kako najbolje da se krećete možete pročitati u postu
Kako organizovati putovanje ne Kipar i šta sve tamo obići.
Najbolje i najpovoljnije ture možete pronaći na GetYourGuide-u, a mi smo pronašli neke zanimljive za vas i podelili ih na banerima ispod.

Kako se kretati po Kipru?

Tu su takođe i opcije za transfer od i do aerdoroma i kretanje po ostrvu, pa se nadamo da ćete pronaći najbolju i najpovoljniju za sebe, bilo da je rent a car ili neki drugi vid prevoza. Mi vam ispod ostavljamo detalje.

Najboja pretraga za javni prevoz

Rent a car

Ovaj put se ne leti sa low cost avio kompanijom, tako da vam je u ovu cenu karte uračunat malo veći prtljag nego onaj koji biste imali besplatno u WizzAir-u. Svakako pri kupovini karte proverite koji vam je tačno prtljag uključen u ovu cenu karte.

Smeštaj takođe nije uključen u ovu predloženu cenu.

Mi nismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, nego samo dajemo predlog kada su jeftine karte i pomažemo sa linkovima gde možete naći smeštaj, ture, prevoz i slično, a dalje sve sami organizujete.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *