KALJARI (SARDINIJA) – 45€ POVRATNA AVIO KARTA

Jeftina povratna avionska karta za Kaljari (Sardiniju) iz Budimpešte, sa kraćim presedanjem u Bergamu po ceni od 45€. Predloženi termin putovanja je 08-15.11.

Sve detalje vezane za let možete videti NA OVOM LINKU.

Iz Budimpešte se kreće 08.11. u 15:30h i nakon 4h pauze na aerodromu u Bergamu, za koje možete preći u tržni centar koji se nalazi preko puta aerodroma i tamo utrošiti vreme, nastavljate put za Kaljari u 21:30h. U povratku 15.11. pauza između letova je samo 2h i to vam je taman dovoljno da izađete iz aviona i promenite let.

Povoljan smeštaj u Kaljariju potražite i rezervišite OVDE.

Do Budimpešte možete stići kolima ili vozom, po ceni od 20€ za povratnu kartu NS-Bud. Takođe možete koristiti i blablacarAko idete kolima, jeftinije je da se parkirate na ovom parkingu, nego na aerodromskom, a osoblje istog će vas odvesti do aerodroma.

Cene karata važe ukoliko nosite ručni prtljag (kofer 55x40x20 cm i jednu manju torbu 35x20x20cm, mada možete poneti i ranac ili torbu za laptop).

*Cena je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

2 komentara

    1. Koliko vidimo sad je karta malo poskupela. Sami rezervišete tačnije kupujete kartu na sajtu avio kompanije, a link do iste smo ostavili u postu. Mi nismo agencija i ne prodajemo avio karte i aranžmane, samo objavljujemo povoljne letove na koje naletimo, a sve ostalo sami rezervišete dalje na drugim sajtovima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *