Istanbul 141€ – povratna avio karta iz Beograda

Istanbul smo prošle godine posetili dva puta i oduševljeni smo ljudima, ponudom, energijom grada koja te nekako vuče da se vratiš. Nekako je sve haotično, ali savršeno funkcioniše i sve to ti prija. Ako niste bili do sada, ovo može biti idealna prilika da iskoristite neradne dane u februaru i putujete.

Ova povoljna povratna avio karta je iz Beograda po ceni od 141€, a možete putovati u terminu od 15. do 23. februar. Sve detalje, kao i samu kupovinu karte ćete videti klikom na dugme ispod.

Organizacija putovanja

S obzirom da mi ismo agencija i ne organizujemo ovo putovanje, onda će vam biti od pomoći linkovi i pretrage koje ćemo ostaviti u nastavku i koje će vam dobro doći da lako samostalno organizujete putovanje, a to su informacije kako naći smeštaj, organizovati izlete, kretati se između gradova, transfer, ulaznice za muzeje…

Smeštaj u Istanbulu

Smeštaj u Istanbulu možete pronaći i ovde. Pretraga koju vam prvu ostavljamo kombinuje nekoliko sajtova za rezervaciju smeštaja i daje smeštaje sa linkovima ka sajtovima na kojima su najpovoljniji. Na primer ako jedan smeštaj na Bookingu košta manje nego na Agodi pretraga će vam taj smeštaj prikazati na Bookingu.

Ako ste ipak više navikli na Booking ostavljamo vam i pretragu ka ovom sajtu.

Šta obići u Istanbulu?

U ovom blog postu dali smo neke predloge šta sve možete obići u Istanbulu besplatno, ali svakako predlažemo, pošto imate dovoljno dana, da neke stvari obiđete detaljnije, uđete na neka mesta, odete na ture u Istanbulu ovde možete pronaći nešto po vašoj meri.

Šta raditi i kako naplatiti ako vam let kasni ili ga otkažu?

Ukoliko vam let kasni, po regulaciji EU, imate pravo na odštetu, a možete dobiti i do 600€. Sve što treba da uradite je da se na sajtu AirHelp prijavite i to pod uslovom da:

  • vam let kasni minimum 3 sata,
  • letite u ili iz zemlje zemalja EU,
  • ste se na vreme čekirali na let (minimum 45 minuta pre zakazanog poletanja),
  • je aviokompanija odgovorna za kašnjenje (postojali su tehnički ili operativni problemi)

Više detalja možete videti kod nas u ovom blog postu

Detalji

Sve detalje vezane za prtljag možete videti klikom na datum, odnosno dugme na kome se nalazi više detalja o letu.

Mi nismo agencija, a na stranici O NAMA možete saznati više.

*Cena avio karte je važila u trenutku objave ovog posta, a za eventualnu promenu cene kao i ostalih parametara od strane avio kompanije dvaranca.com ne snosi odgovornost.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *